FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB

VOLUNTARI - FCSB 1-2 // Darius Olaru și Alexandru Pașcanu au jucat două meciuri într-o etapă! Performanța inedită bifată de cei doi

Articol de - Publicat joi, 06 februarie 2020 21:31

FCSB a câștigat în deplasarea de la Voluntari, scor 2-1. Darius Olaru (21 de ani) și Alexandru Pașcanu (21 de ani) au realizat o performanță inedită: au jucat două meciuri în aceeași etapă din Liga 1, cea cu numărul 18. 

  • Meciul de joi seară dintre Voluntari și FCSB, din etapa cu numărul 18, trebuia să se dispute în noiembrie 2019, dar a fost amânat din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Deşi distanţa este de peste 2 luni, Olaru şi Paşcanu bifează azi al 2-lea meci în runda a 18-a. Astfel, actualul mijlocaş al roş-albaştrilor a fost integralist în meciul Astra-Gaz Metan 1-0, în timp ce fundaşul ilfovenilor a jucat 35 de minute în partide FC Hermannstadt-CFR 1-1. 

Un alt amănunt inedit legat de Olaru constă în faptul că, deşi nu a evoluat în toate etapele (21 de jocuri din 22 pentru Gaz), se poate mândri că are în dreptul său trecute 23 de prezenţe, asta datorită jocului în plus de la FCSB

Simion Mironaş, două meciuri în aceeași etapă

În sezonul 1994/95, Simion Mironaş a bifat prezenţe pentru două echipe într-o singură etapă. Pe 13 octombrie juca pentru Gloria Bistriţa contra Rapidului, scor 3-4, iar peste două zile evolua în tricoul roş-albilor în partida Dinamo-U Cluj 2-0. 

Vezi și:

EXCLUSIV Cristi Tănase revine în Liga 1! Semnează cu FC Voluntari

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
robotzel
robotzel  •  06 Februarie 2020, 22:21

Regulament de 2 bani specific dambovitei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează