FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 1-2

VOLUNTARI - FCSB 1-2 // Olimpiu Moruțan: „Să știți că nu dorm în mașină! Am o casă și vreau să îmi mai cumpăr ceva”

Articol de GSP - Publicat joi, 06 februarie 2020 22:05

FCSB a câștigat restanța cu FC Voluntari, scor 2-1, și a urcat pe locul secund în Liga 1. Olimpiu Moruțan (20 de ani), mijlocașul certat de Gigi Becali pentru că și-a achiziționat „o mașină de proxenet”, a vorbit despre perioada grea prin care a trecut.

Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1

„Sunt foarte fericit că echipa a câștigat. Am făcut și eu cadou o pasă de gol. Ne bucurăm că am câștigat. Am fost puțin supărat săptămâna asta. M-am concentrat la antrenamente, iar astăzi ați văzut rezultatul. 

Mașina nu a fost 100.000 de euro. Impresarul meu s-a ocupat de această treabă. Să știți că nu dorm în mașină, am și eu o casă și vreau să îmi mai cumpăr ceva. Mie nu îmi plac scandalurile, nu vreau să fiu pe prima pagină. Eu trebuie să demonstrez pe teren, apoi laudele vor veni. Aș vrea să fie cum zice domnul Becali, să ia cei mai mulți bani pe mine”, a comentat Moruțan la TV Telekom Sport.

„Familia m-a susținut în aceste zile, cam atât. Mi-am luat doar o mașină, nu am dat nimănui în cap”

„Dacă nu credeam că putem lua titlul, atunci nu mai intram pe teren”
- Olimpiu Moruțan

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Olaru și Coman duc formația lui Vintilă pe locul secund în Liga 1! Cum arată ACUM clasamentul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
ray51
ray51  •  07 Februarie 2020, 09:45

S-a scos... Sa nu uite ca iese la 'pensie' undeva la 35 de ani. Traieste clipa se zice, dar nu uita ca vor veni si alte sute de mii de clipe...

castaway
castaway  •  07 Februarie 2020, 09:09

...si totusi,modestia este o virtute! Dar dumnezeu nu da de toate.

zagna
zagna  •  07 Februarie 2020, 09:08

Sa inteleg ca tu esti multumit cum joci ? Vai de mintea ta...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează