FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - HERMANNSTADT 1-1

video Ce a declarat Nicolae Dică, după debutul la Voluntari

Nicolae Dică / foto Cristi Preda (GSP)
Nicolae Dică / foto Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat luni, 05 februarie 2024 19:36 / Actualizat luni, 05 februarie 2024 20:17

Voluntari - Hermannstadt 1-1. Nicolae Dică a debutat cu o remiză norocoasă pe banca ilfovenilor, iar la final a comentat partida.

Daniel Florea a egalat în prelungiri din penalty, după ce Hermannstadt a dominat o mare parte din meci.

Ce a declarat Nicolae Dică Voluntari - Hermannstadt

„Am încredere că plecăm de la acest punct și vom face lucrurile mai bine în viitor. Ne așteaptă o partidă dificilă la Iași, toate meciurile sunte grele. Mă bucură atitudinea jucătorilor, Doru Andrei, Florea, Dumiter au intrat și au adus un plus. 

Dumiter a obținut acel penalty pe care l-a transformat Florea”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Andrei Dumiter îl acuză pe Szabolcs Kovacs: „La o fază mi-a zis «te execut la următoarea»”

„A trebuit să stau jos, să vină doctorul, să vină salvarea, ca să-și dea seama că e penalty. Să fie și dânșii mai atenți și să vorbească mai frumos în timpul meciului.

La o fază mi-a zis «te execut la următoarea!». Nu înțeleg ce înseamnă acest vocabular. Noi vorbim frumos, eu stau cu mâinile la spate. Trebuie să existe un respect reciproc. Noi suntem mereu cei mai proști, ei mereu au un alibi în regulament. Să fie mai echidistanți, mai respectuoși. Când e implicat un jucător mai tânăr, ei îl «execută». Așa e la fotbal? 

Eu m-am întors și l-am întrebat «Cum mă execuți? În ce fel?». Tot cu mâinile la spate, să nu spună că am comentat. M-am calmat, să nu existe posibilitatea să mă execute. Probabil însemna cartonaș roșu. 

Eu mă antrenez bine, fac tot ce trebuie. De asta joc fotbal, de asta vin toată ziua aici, la bază. Am și realizări, cred că merit să joc mai mult! Am realizări, a fost al cincilea penalty pe care l-am obținut”, a spus Andrei Dumiter, atacantul lui FC Voluntari, la Orange Sport.

VIDEO. Atmosfera de la Voluntari - Hermannstadt » Galeria gazdelor a salutat numirea lui Nicolae Dică + Banner afișat în tribune de ilfoveni

Citește și:

Florinel Coman e pe bancă la FCSB - Farul » Motivul și detaliile din spatele deciziei
FCSB
Florinel Coman e pe bancă la FCSB - Farul » Motivul și detaliile din spatele deciziei
Cadou pentru Hagi » Farul salvează dramatic un punct cu FCSB, chiar în prelungiri! Cum arată clasamentul la vârful Superligii
FCSB - FARUL 1-1
Cadou pentru Hagi » Farul salvează dramatic un punct cu FCSB, chiar în prelungiri! Cum arată clasamentul la vârful Superligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  06 Februarie 2024, 08:28

Dumiter e obraznic.A sutat in balarii si adversarul i-a atins piciorul. S-a tavalit de parca i-a rupt giolu.In alte campionate nu se dadea penalty. La noi unde se simuleaza copilareste e posibil orice si vrem ca cei transferati afara sa fie apreciati.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează