FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - SEPSI 4-2

VOLUNTARI - SEPSI 4-2 // Ousmane Viera: „O rușine! Nu meritam nimic”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 19:02

Ousmane Viera (32 de ani), căpitanul lui Sepsi, nu-și explică prestația lamentabilă a echipei sale din meciul pierdut la Voluntari, 2-4. Stoperul speră ca până la meciul următor lucrurile să se schimbe. 

„Am jucat foarte slab astăzi, nu meritam nimic. E o rușine pentru noi! Îmi pare rău pentru suporterii care au venit de la Sfântu. Știam că va fi greu, dar am primit prea multe goluri. Trebuie să muncim mai mult cu Dinamo.

Voluntariul a jucat mult mai bine decât noi. Cred că a fost gol la Moura, nu știu și nici nu mai contează. Am avut o seară proastă, stricată de jocul nostru. Am primit multe goluri din faze fixe.

Nu putem să ne permitem să jucăm așa dacă vom ajunge în play-off. Nu avem voie să luăm 4 goluri indiferent de adversar. A fost o seară neagră pentru noi”, a zis Ousmane Viera la LookTV. 

CITEȘTE ȘI:

FC VOLUNTARI - SEPSI 4-2 // VIDEO + FOTO Echipa lui Neagoe s-a făcut de râs pe terenul „lanternei”. Clasament actualizat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  03 Februarie 2019, 19:25

Ca bine mai zici Ousmane.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează