FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Vor să-l convingă să se reapuce de fotbal » Rapid negociază cu Tibi Ghioane

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2012 09:35

Rapidiştii încearcă în aceste zile să-l convingă pe Tibi Ghioane (30 de ani) să se întoarcă în Grant, unde a mai evoluat în sezonul 2000-2001.

Mijlocaşul central e liber de contract după ce în iunie 2011 i-a expirat înţelegerea cu Dinamo Kiev, iar ucrainenii nu i-au oferit un nou angajament. În 2011, Tibi nu a evoluat deloc, ultimul meci oficial în care a jucat fiind în Cupa Ucrainei, cu Stal Alcevsk, disputat pe 10 noiembrie 2010! "Acum o să iau o pauză de fotbal. Rămîne de văzut dacă voi mai juca vreodată", anunţa Ghioane după despărţirea de Dinamo Kiev.

Mai mult, în tot anul 2010, Ghioane a bifat doar 10 partide, 3 dintre ele fiind la echipa naţională a României: "amicalele" cu Ucraina, Macedonia şi Honduras.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
camy13
camy13  •  04 Ianuarie 2012, 12:13

Ar fi super ok sa ii mai acordam o sansa,nu a aratat tot ce poate si la noi in campionat in 3 luni va fi cel mai bun mijlocas.Razvane adu tata un portar si imprumuta-l pe Straton la o alta echipa.Aduceti-i pe Curelea si Goga si am rezolva atacul.Maftei ne-ar ajuta in partea dreapta si in centru cand ar fi nevoie iar Varga are clasa.Nu il uita pe Al Maxim de la Pandurii ca e super fotbalist.Si fa curatenie de iarna...afara cu Cassio,Apostol,Cretu,Grigorie,Burca...ca nu nau confirmat si nici nu o vor face...FORZA RAPID.

imperator
imperator  •  04 Ianuarie 2012, 11:31

pai si ala a lui Tonciu e liber , Mitea , pe el nu-l vreti ? E gratis !

paul_bobo
paul_bobo  •  04 Ianuarie 2012, 10:53

bun asta..ar fi inca un castig pt rapid...probabil ca lucescu mare ii face echipa lu razvan......)))...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează