FOTBAL  »  Superliga  »  INCIDENTELE DE LA BUZĂU

"Vor să muşamalizeze"

Articol de - Publicat sambata, 15 martie 2008 00:00

Antrenorul Ionuţ Popa este şocat după ce Comisia de Apel a anulat etapa de suspendare dictată Gloriei Buzău, după ce un individ a pătruns pe teren şi i-a ameninţat pe ieşeni. "Nu pot să cred! Mă felicit că ne vom adresa la UEFA şi instanţelor civile", a spus tehnicianul. "Probele sînt zdrobitoare şi avem şase martori care au văzut pistolul! Individul nu l-a scos de la cingătoare, dar a ţinut mîna pe toc sau pe geacă pentru a nu-l pierde. FRF s-a temut de o reacţie vehementă a celor de la UEFA şi de aceea a încercat, în stilul caracteristic, să muşamalizeze cazul", a comentat avocatul lui Popa, Marius Striblea.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (13)
 •  16 Martie 2008, 11:04

CELE MAI TARI STIRI DESPRE POLI IASI SI NU NUMAI DOAR PE - w w w . czavastin . b l o g s p o t . c o m

 •  15 Martie 2008, 10:19

wa coco bagmias pwla in mata aia haita care se fute cu tot buzaul...sclavule.. imi bag pwla in tot buzaul si in tine chiar dak nu esti din buzau ... cel mai jegos oras pe care lam vazut ..desi numi place sa recunosc si vasluiul e mai frumos decat rapanul ala de oras unde sunt numai hotzi..anu asta buzaul va suge pwla in divizia b!!! sclavii lui steaua ce suntetzi ...

 •  15 Martie 2008, 09:55

S-a lansat W WW.STAGETIME RO Un joc foarte competitiv la care se pot castiga premii daca va doriti asta sau doar o resursa de fun pentru toti ceilalti!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close