FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Vor să scape de "Bubu" » Dinamo vrea să îl împrumute pe Gavrilă la Botoşani

Gavrilă valorează 600.000 de euro, conform transfermarkt.de
Gavrilă valorează 600.000 de euro, conform transfermarkt.de

Articol de - Publicat sambata, 09 ianuarie 2016 00:00

Dinamo vrea să îl împrumute pe Bogdan Gavrilă la Botoşani, deşi jucătorul îşi doreşte să rămînă în continuare în Ştefan cel Mare.

În Ştefan cel Mare se preconizează un nou caz "Vali Lazăr", actorul principal fiind de această dată mijlocaşul Bogdan Gavrilă.

"Lăzărică" a ajuns să fie împrumutat la Chiajna după ce a refuzat să meargă la Botoşani ca monedă de schimb pentru Martinus.

Acum, "cîinii" doresc să îl împrumute pe Bogdan Gavrilă la Botoşani: "Domnul Negoiţă este de acord să ni-l cedeze pe Gavrilă sub formă de împrumut pentru că Mircea Rednic nu se mai bazează pe serviciile sale, însă sîntem departe să semnăm. I-am spus băiatului că îl dorim şi să ne dea în cîteva zile un răspuns. Dacă nu vrea, nu e problemă, avem şi alte variante", a declarat preşedintele Botoşaniului, Cornel Șfaițer, pentru Gazetă.

Contactat de GSP.ro, Gavrilă spune însă că îşi doreşte să rămînă în continuare la Dinamo: "Sînt sub contract cu Dinamo şi vreau să îmi respect înţelegerea. Eu îmi doresc să cîştig cel puţin un trofeu cu "cîinii" în acest an, alte discuţii nu mă interesează".

2 pase decisive în 16 meciuri a izbutit Gavrilă pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

4 goluriîn 48 de meciuri a marcat Gavrilă în Liga 1 all-time

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează