FOTBAL  »  Superliga  »  MEDIA

Vot pentru plata restanţelor » Consiliul de Administraţie al TVR a votat pentru plata datoriilor către EBU

Un clasic Brazilia - Spania s-ar putea repeta la CM din iunie - iulie
Un clasic Brazilia - Spania s-ar putea repeta la CM din iunie - iulie

Articol de - Publicat joi, 01 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 aprilie 2014 23:59

Ieri, în Consiliul de Administraţie al TVR s-a votat că trebuie să înceapă achitarea unor sume din datoria către EBU, de unde s-au achiziţionat şi drepturile pentru Mondialul din Brazilia.

La fix o săptămînă distanţă de momentul în care Gazeta dezvăluia că TVR are datorii mari faţă de European Broadcasting Union, deţinătorul de drepturi TV pentru CM din Brazilia 2014 şi că, implicit, transmiterea turneului final e pusă sub semnul întrebării, Consiliul de Administraţie al postului public a discutat în şedinţa de ieri această problemă şi a şi luat o decizie.

Paginademedia.ro a anunţat aseară că s-a hotărît să înceapă să plătească din sumele restante: primele tranşe, de cîteva sute de mii de euro, vor fi virate în contul EBU începînd de săptămîna viitoare.

În total, datoria TVR către EBU, aici fiind incluse, pe lîngă restanţele pentru CM 2014, şi alte sume pentru preliminariile CE 2016, JO 2016, dar şi preliminariile CM, în jur de 10 milioane de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează