FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Vrea o jumătate de atacant » Omul pe care Becali îl dorește sub orice preț la club nu se compară cu Gnohere!

Articol de , , - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 09:35

Omrani nu mai e un titular indiscutabil la CFR din cauza indisciplinei, iar schimbarea statutului său l-a făcut pe Becali să creadă că-l poate lua, în sfârșit!, pe atacantul pentru care negociază de un an.

Gigi a mai fost aproape de achiziționarea lui Billel și în vară, doar că francezul a ales atunci să semneze prelungirea acordului cu Clujul.

Superafacere

Patronul FCSB a povestit că inițiativa i-a aparținut de data asta impresarului atacantului și l-a încântat pe Becali, care își imaginează o strategie profitabilă pentru campania de transferuri din iarnă: vânzarea lui Gnohere pe un preț mare și achiziționarea lui Omrani la reducere, din moment ce Billel nu mai e în grațiile șefilor de la CFR.

Lui Gnohere tocmai i-a prelungit contractul până în 2021 și i-a mărit salariul de la 15.000 de euro la 20.000, dar vârsta "Bizonului", 30 de ani, îl face pe Gigi să calculeze că vârful trebuie vândut cât mai curând, altfel nu va mai putea fi valorificat. Speră să găsească un club din Arabia care să plătească două sau trei milioane de euro pe atacantul său.

Care e postul lui?

Socoteala este excelentă economic și foarte riscantă din punctul de vedere al randamentului echipei, pentru că între Gnohere și Omrani există o diferență semnificativă: fotbalistul aflat acum la Cluj marchează jumătate din golurile pe care le dă stelistul. "Bizonul" are 9 sau 10 goluri pe sezon, asta e media carierei sale. Billel înscrie 4 sau 5 goluri.

Eficiența scăzută a lui Omrani l-a determinat pe Dan Petrescu să-l aducă pe Țucudean, un vârf capabil să înscrie mai mult. Pe francez, și Petrescu, și Iordănescu, și Conceicao l-au folosit mai des ca mijlocaș lateral.

3 cluburi a bifat Omrani în carieră: Marseille, Arles și CFR. La OM a prins doar 6 meciuri și un gol la prima echipă, în rest a jucat la "satelit", în eșaloanele de amatori

11 echipea strâns Gnohere în CV: Troyes, din Franța, La Tour, Bulle și UGS din Elveția, Virton, Charleroi, Westerlo, Mouscron, Mons din Belgia, Dinamo și FCSB 

22 de goluria marcat Gnohere în cel mai bun sezon din carieră, 2010-2011, la Virton din liga a treia belgiană. În stagiunea care a urmat a dat 20 de goluri la Charleroi, din eșalonul secund

"M-a sunat agentul lui Omrani, că nu mai joacă suficient la CFR și pot să-l iau la Steaua dacă vreau. I-am zis că dau 200.000 de euro pe el, acum îmi permit să mă joc și eu cu ei în negocieri cum s-au jucat ei cu mine astă-vară" Gigi Becali, patron FCSB

13 goluria marcat Omrani în cel mai fructuos sezon, 2013, pentru Marseille B, la amatori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
herman25
herman25  •  07 Octombrie 2018, 11:50
Postat de observator_federal pe 07 Octombrie 2018, 11:45

Au mai rămas bilete pentru meciul de deseară?

Vin gigistii dupa ce voteaza, bineinteles.

observator_federal
observator_federal  •  07 Octombrie 2018, 11:45

Au mai rămas bilete pentru meciul de deseară?

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  07 Octombrie 2018, 11:29

Ia-l nea Gigi, e puternic, o să iei bani mulți pe el! Vinde-l pe Gnohere!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează