FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Vreau in Liga!"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2007 00:00

Ivan Gvozdenovici isi doreste sa repete isprava de la FC Bruges si sa joace si cu Dinamo in Champions League

- Ivan, cum a fost prima zi la Dinamo?
- Sint foarte bucuros ca sint la un club mare. Am avut un prim antrenament bun, oamenii au fost foarte draguti cu mine. stiu foarte multi jucatori de cind am jucat impotriva lor in grupele Cupei UEFA, sint la o echipa buna. Sint fericit ca am ajuns aici. Pe Zenga nu-l stiu, eu nu mai eram la Steaua Rosie cind a ajuns el.

- Cunosteai ceva despre Dinamo?

- Despre Dinamo stiu ca sint campioni, ca au jucatori buni si impreuna vom incerca sa ajungem pe primul loc si sa jucam in Liga Campionilor, pentru ca stiu ca e important pentru club si pentru suporteri si vrem sa-i multumim.

- Te-a dorit si Rapidul...
- Am auzit ca si Rednic m-a dorit, dar nu am apucat sa vorbim. Am auzit ca el e acum la Rapid, ii doresc toate cele bune, dar acum eu sint la Dinamo si voi lupta sa fiu pe primul loc cu echipa mea.

"Sting de aur!"
Ivan Gvozdenovici este foarte atent cu imaginea sa. Fundasul de 29 de ani are un site personal, www.ivangvozdenovic.epirus.be, unde este prezentata cariera sa si performantele. Pe linga informatiile legate de cariera sa de jucator, fotbalistul este prezentat drept "un fotbalist cu picior sting de aur!".

De ce n-a venit in vara
Presedintele executiv, Cristi Borcea, a explicat ieri de ce Gvozdenovici a venit abia acum, si nu in vara, cind l-a vrut si Rednic: "Atunci nu s-a putut. Ivan avea ceva problemele cu actele, apoi a mai asteptat sa vada daca i se rezolva ceva prin strainatate. Nu se pune problema ca i-am fi refuzat ceva lui Rednic, doar ati vazut ce transferuri remarcabile am facut in vara!".

A jucat impotriva "ciinilor"
Gvozdenovici a evoluat in toamna anului trecut, in grupele Cupei UEFA, impotriva lui Dinamo. Imbraca tricoul lui FC Bruges, iar meciul, jucat in Belgia, s-a incheiat cu o remiza, 1-1. Sirbul a fost integralist si a evoluat ca fundas stinga. De-a lungul timpului, el a mai jucat pentru Bruges mijlocas la inchidere sau mijlocas de banda.

CARTE DE VIZITa Ivan Gvozdenovici
Data nasterii: 19 august  1978
Post: fundas stinga
Echipe la care a mai jucat: Radnicki (1991-1992), Krusevac (1992-1993), Steaua Rosie Belgrad (1993-1998, 1999-2003), Milicionar (1998-1999), FC Bruges (2003-2007)
Performante: 3 Cupe ale Serbiei si 2 campionate cu Steaua Rosie Belgrad, o Cupa a Belgiei si un campionat cu FC Bruges, 3 participari in Cupa UEFA si 2 in Champions League, 7 convocari la echipa nationala a Serbiei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează