FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA

"Vrem străini la derby!"

Articol de , - Publicat joi, 13 martie 2008 00:00

Giuleştenii se plîng de prea multe greşeli de arbitraj împotriva lor şi îl roagă pe Lupescu să aducă brigăzi din străinătate la meciul cu Steaua

"Sînt anumite partide la care cred că ar trebui să apelăm la arbitri din străinătate. Nu mă refer doar la meciurile Rapidului, ci la toate întîlnirile importante din campionat. Noi am fost dezavantajaţi crunt în acest sezon şi totuşi nu am făcut mare tam-tam, dar trebuie să se înceteze", a declarat Nicolae Manea pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1. Primul meci la care fac referire şefii din Grant este cel cu Steaua, programat joia viitoare, în Giuleşti.

Oficialii rapidişti consideră că au pierdut puncte importante în acest sezon şi vor cavaleri ai fluierului din străinătate pentru a înlătura suspiciunile. "Nu ştiu dacă sînt mai buni decît ai noştri, dar cu siguranţă nu vor mai exista suspiciuni. Eu ce să cred cînd la fiecare partidă se comit greşeli importante împotriva noastră?", s-a întrebat ironic directorul tehnic al Rapidului.

Demersul alb-vişiniilor are şanse aproape nule de reuşită. Ionuţ Lupescu a declarat în mai multe rînduri că nu se va mai apela la arbitri străini şi că are încredere totală în cei români. Oficialul giuleştean consideră că miza unei partide apasă prea greu pe umerii arbitrilor din România: "Este clar că ai noştri se pierd la meciurile importante. Pînă şi Alexandru Tudor, pe care eu îl consider cel mai bun, a clacat la Steaua - CFR. Dacă era străin, mai zicea careva ceva? Se mai amintea de rea intenţie? Nu cred".

"Şovre, omul Stelei"

George Copos îl acuză de rea intenţie pe Octavian Şovre, asistentul care nu i-a semnalizat lui Balaj că mingea părăsise terenul înaintea reuşitei lui Arman Karamian, în Rapid - Poli 0-1. "Nu vreau să spun că se umblă la arbitri, dar asistentul de la faza golului timişorean este omul de casă al Stelei", a declarat patronul giuleştenilor la Ştirile Sportive ale Antenei 1.

"Cei de la Rapid s-au trezit cam tîrziu să ceară arbitri străini. Trebuiau să facă lucrul acesta la începutul sezonului, nu acum"
Adrian Ilie

"Ne-am săturat! Noi trebuie să marcăm mereu 2-3 goluri pentru a nu mai fi afectaţi de greşelile de arbitraj. Nu se mai poate aşa"
George Copos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  13 Martie 2008, 14:04

tu sa taci ca esti un taran Steeler esti prost nusti cum sa te bagi in seama prostule o ducem pe maicata sa ne arbitreze boule,tu nu ai ce sa te legi de OVI HATEGAN ca e arbitru bun nu ca aia ca fura pe fata mai bine ar fi arbitri straini ca romani is vai de ei nu stie sa arbitreze fara greseli tot timpu traba sa faca cate o greseala prosti

 •  13 Martie 2008, 12:25

f bine...ar trebui straini la toate meciurile in romania ! ............................................. PRIMUL DUAL SIM CU Baterie Lithium-Polymer 3000 mAh ! Convorbiri pana la 5 ore ! DUAL SIM, DUAL BLUETOOTH, DUAL CAMERA, RADIO FM - il gasesti pe M Y G A D G E T . R O .............................................

 •  13 Martie 2008, 06:44

Aduceti-l pe HOTIGAN de Arad sa va arbitreze toate meciurile ,veti castiga fara probleme tot ,inclusiv cu Real Madrid sau Manchester !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează