FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA-UTA, AZI, 18:30, LIVE VIDEO PE GSP.RO ŞI NAŢIONAL TV

"Vrem titlul!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 martie 2008 00:00

Încurajaţi de parcursul excelent din 2008, timişorenii visează la laurii de campioană

CFR, Steaua, Rapid, Dinamo. În careul de aşi care luptă pentru titlu şi Liga Campionilor, Poli se avîntă puternic pe turnantă.

Fundaşul Gabriel Cînu a anunţat ieri răspicat că obiectivul Timişoarei este locul 1. "Victoriile aduc victorii şi se văd în clasament. Noi vom încerca să învingem în fiecare partidă şi să luăm totul, dar trebuie atenţie maximă pentru că nu mai sînt echipe slabe. Astfel putem realiza orice, chiar şi titlul", a spus stoperul alb-violeţilor.

Cînu nu vrea paşi greşiţi în duelul de astăzi cu rivala din Arad. "UTA va veni ca o echipă disperată, pentru că se află într-o situaţie dificilă în clasament. Se vor agăţa de fiecare fază şi vor face tot posibilul să ia măcar un punct. I-ar ajuta mult la moral, dar noi nu trebuie să permitem ca acest lucru să se întîmple. Nu avem voie să dezamăgim. Va veni foarte multă lume, stadionul va fi probabil plin şi noi va trebui să dăm totul în teren", a atenţionat fundaşul timişorean.

"Trebuie să înţelegem că e doar un joc de fotbal. Dacă echipele dau dovadă de fair-play, cred că şi suporterii vor face la fel. Nu e un derby al nervilor"
Marian Barbu

10 puncte este distanţa dintre Poli Timişoara şi liderul CFR Cluj

Ştirile meciului

- Dacă vor cîştiga în faţa arădenilor, timişorenii vor încasa o primă de 25.000 de euro. "Nu ne gîndim deloc la bani. Pe noi ne interesează doar punctele", a spus ieri Cînu.

- Plecat în Senegal, Mansour vrea să se întoarcă la Poli. "Eu îl primesc, să vedem ce zice şi Uhrin. De el depinde totul", a spus patronul Marian Iancu

- Suporterii arădeni care fac deplasarea cu trenul la Timişoara vor fi însoţiţi de 50 de jandarmi. De asemenea, pe DN 69, care leagă cele două oraşe, vor exista mai multe patrule şi echipaje mobile de jandarmi. (Radu Romanescu)

- Ieri, cu o zi înaintea duelului direct, Marian Iancu a anunţat că îl doreşte pe atacantul Aradului, Alexandru Bălţoi: "O să-i fac o ofertă de nerefuzat".

- UTA ar putea fi preluată la vară de Marius Locic, cel care a condus clubul arădean şi la începutul anului 2004.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  15 Martie 2008, 09:50

S-a lansat W WW.STAGETIME RO Un joc foarte competitiv la care se pot castiga premii daca va doriti asta sau doar o resursa de fun pentru toti ceilalti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează