FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CONCORDIA CHIAJNA, AZI, 21:00, DIGI, TELEKOM SPORT, LOOK TV

Vremea răzbunării » Șapte foști dinamoviști sunt în lotul Concordiei pentru meciul cu Dinamo de diseară

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 09:34

Dinamo o înfruntă în această seară pe teren propriu pe Concordia Chiajna, în primul meci de la plecarea antrenorului Cosmin Contra la echipa națională. 

"Câinii" sunt obligați să câștige duelul cu fosta echipă a viitorului antrenor Vasile Miriuță pentru a reveni pe loc de play-off, însă întâlnesc un adversar incomod, pe care nu l-au învins în ultimele patru confruntări directe. De altfel, Concordia a câștigat trei din ultimele patru meciuri cu Dinamo!

Interesant este că în lotul Concordiei se regăsesc nu mai puțin de șapte de jucători cu trecut dinamovist, cinci dintre ei fiind anunțați titulari diseară.

Este vorba despre goalkeeper-ul Cristi Bălgrădean și jucătorii de câmp Andrei Marc, Marian Cristescu, Romario Kortzorg și Thaer Bawab, plus rezervele Paul Batin și Dan Bucșa.

De altfel, mijlocașul Marian Cristescu (32 de ani) este cel care a adus victoria Concordiei în ultimul meci direct cu Dinamo, 2-1, de la finalul sezonului regulat din ediția 2016-2017, partidă în urma căreia Ioan Andone a fost demis.

Meciul va fi unul extrem de important și pentru Thaer Bawab, jucător pe care Dinamo l-a disponibilizat în această vară la solicitarea lui Cosmin Contra, antrenor care i-a părăsit însă pe "câini" pentru a semna cu echipa națională.

Echipele probabile pentru meciul de diseară:

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, St. Filip - Mahlangu, P. Anton, Hanca, Rivaldinho, Salomao - Bokila
Rezerve: Brănescu, Nica, Oliva, nemec, L. Gheorghe, Dudea, Nascimento

Concordia: Bălgrădean, Patache, Manasse, A. Marc, Fota - Oct. Deaconu, Babici, M. Cristescu, Kortzorg - Bud, Bawab
Rezerve: Caparco, Albu, Bucșa, Grădinaru, R. Răducanu, Pena, Batin

  • Dinamo - Concordia se joacă azi, de la ora 21:00, în "Ștefan cel Mare". Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează