FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GLORIA BUZĂU

"Vreţi la Steaua? Bateţi-o pe CFR!"

Articol de , - Publicat joi, 06 martie 2008 00:00

Gigi Becali le-a promis ieri jucătorilor împrumutaţi la Buzău că, dacă vor scoate un rezultat bun împotriva liderului, la vară se vor regăsi în lotul lui Lăcătuş

Ieri dimineaţă, Gigi Becali a făcut o vizită în cantonamentul Gloriei Buzău, cu doar două zile înaintea meciului pe care trupa din Crîng îl va avea cu CFR Cluj. Alături de patronul gazdelor, Costel Bucur, dar şi de antrenorul Ştefan Stoica, Becali a ţinut un spech în faţa tuturor jucătorilor, însă mesajul a fost, în principal, pentru cei care au fost împrumutaţi de la Steaua.

Ce le-a spus în vestiar
"Băieţi, în meciul cu CFR aveţi posibilitatea să dovediţi că meritaţi să jucaţi din nou la Steaua. Acum e momentul vostru. Acum e momentul să-mi demonstraţi că aveţi valoare. Dacă o să faceţi aşa ceva şi o s-o încurcaţi pe CFR, la vară o să vă iau înapoi în Ghencea", le-a transmis Gigi. "A vorbit în special cu fotbaliştii lui, cei veniţi de la Steaua, şi le-a spus că au o şansă mare să-şi cîştige din nou un loc, la finalul sezonului, în lotul Stelei", a declarat şi Costel Bucur. Implicarea totală a lui Becali la Buzău înaintea meciului cu CFR a fost dezvăluită ieri, în exclusivitate, de Gazeta Sporturilor.

5.000 E la egal şi 10.000 E la victorie
La finalul întrevederii, Gigi i-a anunţat pe Dino Eze şi compania şi primele pe care le vor încasa în cazul în care vor scoate un rezultat pozitiv: 5.000 de euro de jucător, pentru un egal, şi dublu la victorie. "Nu eu, ci Bucur le-a promis bonusurile astea. Sînt banii lui, nu ai mei. Eu am venit să-mi văd jucătorii mei, i-am întrebat dacă sînt bine, sănătoşi. Am mare încredere că Gloria va face surpriza campionatului şi o să-i bage pe CFR într-o degringoladă totală", a adăugat Becali.

"Voi sînteţi sora Stelei. De fapt, sînteţi Steaua II. Asta trebuie să ştiţi şi sînteţi ob ligaţi s-o ajutaţi pe Steaua ca să ia titlul de campioană"
Gigi Becali, către jucătorii Gloriei

"Dacă Gloria Buzău o va încurca pe CFR vineri seară, atunci bineînţeles că îşi va spăla păcatele după meciul cu Steaua din toamna trecută"
Gigi Becali

"Poate va juca şi Gigi"
Preşedintele lui CFR, Iuliu Mureşan, a comentat ieri vizita pe care Gigi Becali le-a făcut-o fotbaliştilor de la Gloria. "Cred că Gigi va juca şi el în echipa Buzăului, din moment ce a fost în cantonament la ei. Poate e antrenor-jucător. Degeaba depunem plîngere la FRF, nu se rezolvă nimic şi mie nu-mi place să fac lucruri degeaba", a declarat ieri Mureşan.

“V-a căutat Clujul?”
Gigi Becali a vrut să se asigure că toţi buzoienii îşi vor apăra corect şansele în meciul cu liderul. Finanţatorul Stelei i-a chestionat pe fotbaliştii lui Fane Stoica: “Am informaţii că v-au sunat ăştia de la Cluj şi că doi-trei dintre voi veţi fi blat. V-a contactat cineva de-acolo?”. În numele jucătorilor a răspuns portarul Mihai Mincă: “Nu ne-a sunat nimeni, fiţi sigur, domnu’ Gigi, că nu vom trăda!”. (Cristina Marcu)

I-a certat pe Liţu şi pe Tudose
Patronul Stelei le-a transmis fundaş ului Alexandru Tudose şi atacantului Alin Liţu că e supărat pe ei pentru că vor lipsi la Cluj. “Acum, pe drum, am citit în Gazetă că sînteţi suspendaţi. V-aţi găsit tocmai acum să luaţi cartonaşe, tocmai cînd să mă ajutaţi şi pe mine?! Păi, bă, sînteţi inconştienţi! Dacă nici pe voi, jucătorii mei, nu mai pot să contez, atunci pe cine?”, le-a zis Becali fotbaliştilor.

Cîrnaţi de Pleşcoi şi afinată
După ce i-a băgat în şedinţă pe fotbaliştii Gloriei, Gigi Becali a fost invitat la masă de oficialii grupării din Crîng. “Aş mînca nişte cîrnaţi de Pleşcoi dacă aveţi”, a spus latifundiarul, iar buzoienii s-au conformat. După ce a terminat de mîncat, Becali a fost servit de gazdele sale şi cu afinată. (Florin Ion)

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (49)
 •  07 Martie 2008, 00:08

Chiar poate palmui personajul asta pe cine vrea cind vrea? Pt.ce sa pui capul in pamant si sa spui "asa-i nea Gigi"? Da ridicati capul si spuneti-i in fata ce aveti de spus, daca simtiti nevoia scuipati-l ca copii vostri o sa fie mindrii de treaba asta! Peste citiva ani cei ce sint acum linga el se vor ascunde si vor zimbi rusinati spunind ca banii le-au intunecat mintea!Nu va amagiti ca nu banii lui Becali va rezolva adevaratele probleme!

 •  06 Martie 2008, 19:42

incredibil...a ajuns acest personaj sa faca ce vrea el din fotbalul din Romania..sa va fie rusine

 •  06 Martie 2008, 19:27

Nu ma intereseaza nimic. Doresc doar ca Gloria Buzau sa ramana in Liga I, sa se intareasca, sa nu mai depinda de nimeni si in viitor sa-mi dea multe bucurii. HAI GLORIA!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează