FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - STEAUA 2-0

Vulnerabili fără marocan » La primul meci fără Kharja, Steaua a avut o evoluție dezamăgitoare

Kharja are probleme musculare și nu va putea evolua nici duminică, împotriva celor de la FC Botoșani
Kharja are probleme musculare și nu va putea evolua nici duminică, împotriva celor de la FC Botoșani

Articol de - Publicat marti, 03 noiembrie 2015 00:00

Cu el pe teren, avea 5 jocuri consecutive fără eșec, obținînd 11 puncte.

Roș-albaștrii suferă din nou! În Gruia, campionii au făcut cel mai prost meci din acest sezon, unul și așa sub așteptări pentru ei pînă acum. Eșecul de la Cluj, 0-2, a coincis cu absența lui Houssine Kharja. Mijlocașul marocan s-a accidentat la antrenament înaintea partidei și a devenit indisponibil, ratînd prima sa partidă la Steaua în Liga 1 de cînd a venit în România.

Absența fotbalistului care va împlini 33 de ani peste o săptămînă l-a făcut pe Mirel să revină la sistemul 4-2-3-1, același modul în care roș-albaștrii au ratat deja trei obiective în acest sezon. Jocul steliștilor a fost foarte modest, iar ceferiștii s-au impus cu 2-0. A fost primul eșec al formației pregătite de Rădoi după înfrîngerea de la Timișoara, 0-1, pe 13 septembrie.

2 pase decisivea reușit Kharja în tricoul Stelei, în cele 5 jocuri pe care le-a bifat în L1

 Meciurile Stelei în Liga 1 cu Kharja

Steaua - Chiajna 3-1
Steaua - Voluntari  3-1
CSMS Iași - Steaua 1-2
Petrolul - Steaua 0-0
Steaua - Pandurii 1-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
adianghelescu
adianghelescu  •  03 Noiembrie 2015, 14:52
Postat de vasglo pe 03 Noiembrie 2015, 09:56

Ce conteaza ca CFR a marcat primul gol din ofsaid, iar la al doilea Paun a preluat cu mana, bine ca a pierdut Steaua!!-:)

milogilor mereu ati castigat cu arbitrii cind sunteti arbitrati corect va vaitati stii cite suturi pe poarta a dat marea stoaia unul si ala pasa la portar a lui paispe din carti popa

1035504319811062
Romeo Daniel  •  03 Noiembrie 2015, 11:40

Pana la meciul cu Pandurii am jucat doar cu echipe care se bat la retrogradare...Kharja???? ce mare fotbalist vedeti voi in asta? este la nivelul lui Filip,nu alearga,este foarte lent,joaca mai mult defensiv si nu recupereaza mai nimic si nici nu are pregatire fizica ! Cernat sau Texeira erau de 5 ori mai buni in angrenajul Stelei. Dar marea 'buba' a Stelei este antrenorul...ok,sunt de acord ca lotul Stelei este mai subtire de cat ce a avut Reghe sau Galca dar trebuie sa recunoastem ca si restul echipelor sunt in regres. Vad ca 'nasu' sacrifica acest sezon de dragul 'finului' ,plus ca este convenabil pentru buzunarul lui Becali ca Radoi nu ia salariu dar cel din urma ar trebuii sa aiba caracter si daca nu castiga campionatul sa demisioneze ! Din punctul meu de vedere jucatorii din lot sunt oricum peste ce au restul echipelor dar se vede ca trebuie un antrenor cu experienta pentru a inchega o echipa,la noi se joaca la intamplare,pana si jucatorii care in urma cu ceva timp au dat randament la Steaua sau pe la echipele de unde au venit sunt de nerecunoscut.Si aici ma refer la jucatorii vechi:Papp,Ad.Popa,Chipciu si partial Varela sau la cei noi veniti: Tade,Muniru sau Alcenat...cauza principala este antrenorul,acolo nu este nici o idee,se joaca la intamplare. Dar trebuie ca cei din club sa accepte ca Radoi nu a fost o alegere inspirata,nu ai cum sa ajungi antrenor cand tu nu ai fost antrenat de un antrenor capabil,a jucat printre camile antrenat de neica nimeni(Olaroiu) .

vasglo
vasglo  •  03 Noiembrie 2015, 09:56

Ce conteaza ca CFR a marcat primul gol din ofsaid, iar la al doilea Paun a preluat cu mana, bine ca a pierdut Steaua!!-:)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează