FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vulpea și strugurii » După ce l-au ratat, steliștii zic că nu avea loc în primul "11": "Noi i-am crescut cota"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 09:13

Alexandru Baluță, 24 de ani, a refuzat-o pe FCSB, deși Gigi Becali plătea 2,5 milioane de euro pentru el și îi oferea un salariu consistent.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a reacționat după refuzul lui Băluță și spune că jucătorului i-ar fi greu să joace la formația lui Dică.

"Noi, prin ce am făcut, i-am crescut cota lui Alex Băluţă. Eu nu vreau să vorbesc despre oportunitatea transferului băiatului la Steaua. Eu am mai spus-o, lui i-ar fi greu să joace titular. Şi Cristi Tănase trebuie să se lupte pentru postul de titular, exact cum ar fi făcut-o Băluţă", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

2.000.000 €este cota lui Alex Băluță, potrivit transfermarkt.de

Băluță are 8 goluri în 18 meciuri în Liga 1, fiind cel mai important jucător de la CSU Craiova, în acest sezon.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
albalbastru72
albalbastru72  •  06 Ianuarie 2018, 20:43

Pentru cetateanul_turmentat citeva precizari: 1.Olguta nu are nici o legatura cu discutia despre Duckadam. 2.Budescu nu joaca si nu e legitimat laSteaua. 3.Pe linga banii pe care-i cistiga Ivan la rusi,Budescu abia are de seminte.

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Ianuarie 2018, 20:39

Titlul articolului spune totul.

1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  06 Ianuarie 2018, 16:32

Tot ce cumpara fcsb e de zeci de milioane! Ce nu reuseste...nu are loc in super lotul lor galactic in care sunt mereu 3 petarde pe post si de aici o concurenta acerba. Iar saracul ala de Helmuth care si-a vandut manusile de la Sevilla de foame si acum traieste din pomenile ciobanului, vorbeste sa n-adoarma. Cu putin efort il depaseste pe Jenei la prostie.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close