FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - STEAUA, 20:30, TVR1, DIGI1, DOLCE1, LOOK TV, GSP.RO

Vulturii se adună la leș! Atac frontal al lui Gabi Mureșan: "Nu mă interesează că Rădoi nu mai e antrenor, mai are de muncă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2015 13:21

ASA și Steaua se vor întîlni diseară în meci direct, însă Gabi Mureșan, mijlocașul vicecampioanei României, recunoaște că nu se sperie de formația roș-albastră.

"Meciul cu Steaua este unul special pentru mine, iar pentru echipa noastră este foarte important. Trebuie să cîştigăm neapărat acest joc.

Nu mă interesează că Rădoi nu mai e pe bancă, poate că dacă mai era pe teren ca fotbalist, atunci era important, însă ca antrenor chiar nu e important pentru mine, deoarece nu prea a avut rezultate. Este şi la început de drum şi cred că mai are mult de muncă. Rădoi, ca fotbalist, a fost mare! Ca antrenor, îţi repet, mai are mult de muncă", a spus Gabi Mureșan, conform fanatik.

ASA și Steaua se vor întîlni în această seară, de la ora 20:30, în direct pe TVR 1, Dolcesport 1, Digisport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Citește și: Dică are probleme mari la primul meci pe banca Stelei » Cum ar putea arăta campioana diseară, cu ASA

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  02 Decembrie 2015, 20:11

chiar ca nu conteaza parerile fecesebistilor..traiasca Ardealul

adrian_d_mihai
adrian_d_mihai  •  02 Decembrie 2015, 19:47

Singuri vulturi (hoitari, cum se numesc de fapt), care se aduna la orice miroase urat, sunt asa zisii gazetari...

juliusmad
juliusmad  •  02 Decembrie 2015, 15:57
Postat de Gelu Romanu pe 02 Decembrie 2015, 14:37

...si nici faptul ca v-au tras-o pe unde v-au prins!

.....si nici faptul ca noi am castigat titlul de campioana si ei au aprins arificiile pentru locul 2 ;)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează