FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURI TV

Walter la Radio GSP: "Noi vrem 45 de milioane de euro, dar nu prea îi merităm"

Walter e lucid: patronii din Liga 1 cer prea mult pe drepturile de televizare
Walter e lucid: patronii din Liga 1 cer prea mult pe drepturile de televizare

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 21 iunie 2011 15:22

Patronul Universităţii Cluj, Florian Walter, este vocea raţiunii dintre patronii din Liga 1. Cluburile din România cer mulţi bani, dar de oferit, oferă puţin. Poate doar echipa naţională să scoată fotbalul românesc din colaps

"Mi se pare corect să încercăm să luăm cît mai mult. Din păcate e şi criză economică şi nici nu arătăm un mare spectacol în fotbalul românesc, nu mi-e teamă s-o spun. Echipele din Liga 1 au mare nevoie de bani. Sper să avem şi rezultate mai bune la naţională şi să aducem mai mulţi oameni pe stadioane", a declarat Walter la Radio GSP.

Şi preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a comentat la Radio GSP despre şedinţa Adunării Generale de azi a LPF:

"Nu a fost o adunare de familie, în fotbalul românesc nu prea există familii". "Vamă" nu crede aberantă pretenţia cluburilor din Liga 1 ca celelalte pachete rămase să se vîndă de la minim 45 de milioane de euro: "Proprietarii cluburilor au spus că vor să plece de la 45 de milioane, e dreptul lor. Eu cred că merităm să primim banii ăştia, la cît interes este în jurul fenomenului, cu toate  nonperformanţele", a spus Dinu Gheorghe la Radio GSP.

Investiţiile în fotbal nu sînt neproductive, spune preşedinterle Rapidului, care ştie de ce George Copos nu a vîndut pînă acum clubul. Chiar dacă se găsesc destui oameni de afaceri care să investească în fotbal, Dinu Gheorghe e nemulţumit de aportul pe care statul român îl aduce în sport: "Cei care investesc bani în fotbal o fac şi pentru imagine, a lor sau a firmelor lor. Autorităţile locale ar trebui să sprijine fotbalul, sînt localităţi importante în România unde nu sînt locuri amenajate pentru sport, ar trebui să ne inspirăm de afară şi să mai facem şi noi cîte ceva", a mai declarat preşedintele Rapidului la Radio GSP.

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
ligax
ligax  •  21 Iunie 2011, 15:47

Aici cam are dreptate, oferiti si voi ceva! Nu am pretentii mari, doar putin fotbal ar fi indicat. Se poate?

treadstone
treadstone  •  21 Iunie 2011, 15:12

pe undeva la 300 mil e pretul corect! un campionat dubios, cu personaje dubioase, cu doar 5-6 jucatori de valoare , care sunt in stare sa faca un dribling sau sa traga un sut sanatos la poarta. cu patroni dubiosi care pun pe butuci echipe de traditie cu multi suporteri in tara. Da, merita mult mai mult mister Vama...merita Oscar ptr comedie Marea Brambureala, unde te uiti la meci azi si afli rezultatul maine sau la sfarsitul campionatului...

night_wolf
night_wolf  •  21 Iunie 2011, 14:12

gresit, "Cei care investesc bani în fotbal o fac NUMAI pentru imagine, a lor sau a firmelor lor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează