FOTBAL  »  Superliga  »  SPANIA / BARCELONA

Wenger?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2007 00:00

Schimbare pe "Camp Nou"? The Sun asa sustine. Dezamagit de ratarea titlului, Frank Rijkaard si-ar da demisia in urmatoarele zile. si noul antrenor al Barcelonei ar fi Arsene Wenger!

Francezul, 57 de ani, este sub contract cu Arsenal pina in 2008, dar are motive sa fie nemultumit. In primul rind, nu i se asigura fonduri pentru transferuri si nu doreste sa mai joace un rol secundar in Premier League, cum s-a intimplat in ultimii trei ani. In plus, deloc de neglijat, managerul nu accepta nici acum ca David Dein, fostul vicepresedinte al lui Arsenal si principalul sau aliat, a fost fortat sa paraseasca "Emirates" in aprilie trecut.

De aceea, Wenger ar pleca. Potrivit The Sun, el s-ar fi intilnit de curind la Paris cu Ferran Soriano, directorul financiar al gruparii catalane. Nu doar sa discute despre transferul lui Henry, ci mai ales sa puna la punct venirea sa pe "Camp Nou".

Ieri, Joan Laporta, presedintele Barcelonei, a sugerat ca Rijkaard ar ramine: "Ma astept ca Frank sa fie antrenorul nostru si in sezonul viitor". Insa nu a ascuns ca "e nevoie de o schimbare". Care ar putea incepe chiar de pe banca. Mai ales ca, afirma surse din jurul echipei blau-grana, olandezul si-ar fi pierdut autoritatea in vestiar.

Ar urma Henry
Daca Wenger va semna cu Barcelona, 99 la suta va fi insotit in Catalunya de jucatorul sau preferat, Thierry Henry. Capitanul lui Arsenal, care a refuzat in 2006 oferta clubului spaniol, ar avea deja un acord secret cu Barca, a revelat France Football. stire dezmintita de atacantul in virsta de 29 de ani, dar ce va fi confirmata imediat in cazul in care pleaca si Wenger.

Cruyff il vrea pe Valverde
Chiar si Johan Cruyff, marele sustinator al lui Rijkaard, vorbeste despre posibili inlocuitori ai tehnicianului batav. Dar Wenger nu apare pe lista lui. Cruyff l-ar vrea pe Ernesto Valverde, 43 de ani, care a condus pe Espanol in finala Cupei UEFA (2-2, 1-3 la penaltyuri cu FC Sevilla). Al doilea ar fi Marco van Basten, selectionerul Olandei pina in vara lui 2008.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează