FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Wesley a plecat de la CSMS Iaşi » Cu ce echipă a semnat brazilianul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 17:47

După ce a fost pus pe lista de transferuri de conducerea ieşeană, brazilianul Wesley şi-a reziliat contractul cu CSMS şi a semnat cu o echipă din ţara sa natală.

Evoluţia atacantului de 34 de ani i-a nemulţumit pe şefii echipei, care au decis să termine contractul cu jucătorul adus în această vară.

Wesley nu a stat mult timp fără echipă şi a semnat cu Uniao Barbarense, din liga a doua din Brazilia, informează Mediafax.

"Wesley, Novac şi Visa urmează să plece de la echipă. Ei sînt pe lisa de transferuri şi se vor pregăti separat. Wesley a fost penibil, jenant. El a venit la Iaşi pentru orice altceva decît pentru fotbal. Eu nu am fost de acord cu aducerea lui în vară şi iată că am avut dreptate", spunea Florin Prunea, preşedintele celor de la CSMS Iaşi, în urmă cu trei zile.

Brazilianul a jucat 11 meciuri pentru ieşeni şi a marcat trei goluri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
forzzainter
forzzainter  •  21 Decembrie 2014, 14:34
Postat de strazi1 pe 17 Decembrie 2014, 17:59

La 2-3 zile wesley venea sa pape PIZZA la moara de foc in iasi :))))) a fost client fidel, alaut subtire cu carnita si fara legume, a venit in tur de europa :))

manca mici si cabanos si o ardea numa' cu bere la 0.33 in fata la kaufland aproape in fiecare zi, esti nebun, ce fotbal sa joace el...mereu avea 2, 3 pizde cu el, se stie inca de cand era la vs ca el o ardea numa prin Iasi cu studentele !

tripp
tripp  •  17 Decembrie 2014, 18:45

pai da, dar ce jucatori avea linga el cind juca la VA(S)LUGI si ce pana_rame si no nameuri autohtone avea la IASI? dar ce sa ii ceri unuia ca prunea, care vroia ca prima liga din rrominika sa aiba 20 de echipe...cind noi sintem vai de noi cu fotbalul....

strazi1
strazi1  •  17 Decembrie 2014, 17:59

La 2-3 zile wesley venea sa pape PIZZA la moara de foc in iasi :))))) a fost client fidel, alaut subtire cu carnita si fara legume, a venit in tur de europa :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează