FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTING - FC VASLUI 2-0

Wesley, cel mai bun de la Sporting ;) Hizo: "Eliminarea lui ne-a adus înfrîngerea"

Wesley şi-a provocat stupid eliminarea în minutul 38
Wesley şi-a provocat stupid eliminarea în minutul 38

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2011 10:26

Vaslui n-a avut nici o şansă cu Sporting, 0-2, meci în care moldovenii au şutat pentru prima dată spre poartă în minutul 84. Viorel Hizo spune că eliminarea lui Wesley din minutul 38 a anulat orice şansă pentru echipa sa de a spera la un rezultat bun

"Pînă la eliminarea lui Wesley, gazdele nu au avut situaţii periculoase la poarta noastră. Victoria lui Sporting a fost facilitată de acest lucru şi am primit apoi şi al doilea gol. Mai sunt trei meciuri, sunt trei echipe cu două puncte, multe se mai pot întâmpla. Să vedem, mai ales că Sporting e practic calificată. Aşteptam ca Wesley să fie un jucător decisiv într-un sens pozitiv, dar pînă la urmă a fost erou negativ.

Trebuia să se controleze, indiferent dacă a fost sau nu penalty. Oricum, n-am fost de acord cu decizia arbitrului la acea fază suspectă în careul lui Sporting", a spus Hizo.

FC Vaslui a piedut al treilea meci al grupei D din Europa League, 0-2, împotriva portughezilor de la Sporting. Echipa lui Viorel Hizo are 2 puncte, la egalitate cu Lazio şi FC Zurich.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează