FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Wesley: "Echipa care va evolua cu sufletul va ridica trofeul la final"

Articol de - Publicat marti, 25 mai 2010 00:00

Căpitanul Wesley Lopez le-a cerut colegilor săi concentrare maximă pentru se putea impune în finala de la Iaşi, cu CFR Cluj. Wesley Lopez susţine că moralul echipei e foarte ridicat şi crede că formaţia disciplinată tactic se va impune în finala de la Iaşi.

 

“Va fi o partidă foarte interesantă, mult diferită faţă de cea din campionat. Trebuie să fim concentraţi! CFR nu este avantajată din punct de vedere psihic, chiar dacă formează un grup puternic. Finala e mult diferită şi cine va da maximul în teren, acela va cîştiga. Este un trofeu foarte important pentru mulţi dintre noi de la Vaslui. Cine va fi disciplinat tactic, cine va depune cel mai mult efort, acela va ridica trofeul deasupra capului. Rezultatul acestui meci nu ţine neapărat de suflet”, a afirmat Wesley.

Căpitanul galben-verzilor nu se teme nici de starea gazonului de pe stadionul “Emil Alexandrescu”: “Jucăm 11 contra 11, aşa că este greu şi pentru noi, dar şi pentru ei. Important e să fim uniţi, pentru a scoate totul de la acest meci”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  25 Mai 2010, 21:05

Pentru DANUTZ: Sper ca ptr f.c. Vaslui sunt INCURAJARILE ....!

danutz1
danutz1  •  25 Mai 2010, 20:51

SUCCES IN FINALA VA DORESTE UN SUPORTER DINAMOVIST.

 •  25 Mai 2010, 17:44

bv baietzi....ati aratat si in tur ca sunteti mai buni ca ei(cfr)...cupa la vaslui....vom fi cu sufletul alaturi de voi din tribuna si din fata televizoarelor...sa nu ne dezamagiti.....forzza vaslui:)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează