FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Wesley iertat de Lăcătuş, revine la echipă

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Atacantul Wesley Lopes a fost reprimit la echipă după ce a ajuns la o înţelegere cu finanţatorul Adrian Porumboiu. La întîlnirea cu jucătorul brazilian au participat preşedintele Ciprian Damian, directorul Octavian Apetrei şi antrenorul Marius Lăcătuş.

" Wesley Lopes a declarat că va respecta contractul iniţial semnat cu clubul şi a dat asigurări că se va pregăti şi va evolua ca un adevărat profesionist. Începînd de astăzi brazilianul va reveni sub comanda lui Marius Lăcătuş, de unde va avea din nou posibilitatea să evolueze în competiţiile oficiale ale primei echipe", au anunţat galben-verzii prin-un comunicat.

Wesley a fost trimis la echipa a doua după ce a refuzat să joace în partida de la MEdiaş, deoarece nu i-a fost mărit salariul. Fotbalistul a explicat apoi că era accidentat la gleznă şi chiar şi-a scos un certificat care să ateste acest lucru.

Brazilianul s-a antrenat pentru o săptămînă cu "satelitul" din Liga a III-a.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
 •  13 Martie 2010, 22:54
Postat de pe 13 Martie 2010, 22:49

ce stii tu galatean prost habar nu ai ce vb ce sa-i faci daca tot nu esti bagat in seama te dai si tu in spectacol ratatule

exac noi nu am zis ceva de steaua sau galati vaslui i-a campionatul si asa ca: TEAPA FRAIERILOR

 •  13 Martie 2010, 22:49
Postat de pe 02 Martie 2010, 18:11

Wesley nu a fost iertat de niciun Lacatus, el a ajuns la o intelegere cu Porumboiu din cauza caruia ajunsese la echipa a II'a. Sunt sigur ca "pionul" Lacatus nu a avut nimic de spus nici in trimiterea lui la satelitul echipei si nici la readucerea acestuia la prima echipa. Fi sigur ca i-a mai dat acolo vreo 2 lei ca sa nu mai faca mofturi, iar apoi l-a pus sa-si scoata certificat medical sa ne pacaleasca pe noi cica ;)

ce stii tu galatean prost habar nu ai ce vb ce sa-i faci daca tot nu esti bagat in seama te dai si tu in spectacol ratatule

 •  13 Martie 2010, 22:45
Postat de pe 04 Martie 2010, 19:17

petre stelistu a facut cel mai inteligent, sclipitor si remarcabil comentariu!!! doamne iarta l ca nu stie ce face. sfatuiesc persoanele de aceiasi speta ca PETRE STELISTU sa se abtina pe viitor sa mai expuna comentarii depasite. fortza vaslui!! EVENTUL LA VASLUI!! RESPEKT!!

ba tu ce te dai atat in spectacol ratatule esti prpst de puti ciocu mic daca habar nai eu am comentat cumva de steaua si oaia lor hai fc vaslui

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close