FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - ALBA IULIA 3-0

Wesley împinge Vasluiul spre titlu! » Hattrick pentru "Fiară"

Articol de - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

Ploaia torenţială de la Vaslui părea că va încurca planurile moldovenilor cu Alba Iulia, dar inspiraţia lui Wesley i-a readus pe primul loc pentru măcar două ore.
Vezi cele mai importante faze din FC Vaslui - Alba Iulia 3-0! (video)
Vezi golul de 1-0 marcat de Wesley! (video)

După ce aproape 20 de minute au plimbat mingea la centrul terenului, vasluienii au trecut în ofensivă. În minutul 24, Wesley a fost foarte aproape să recupereze o minge, dar portarul Rotaru l-a driblat la marginea careului. Galiassi a salvat în ultima clipă din faţa lui Costly două minute mai tîrziu, în timp ce Raul Costin a trecut şi el pe lîngă gol în două rînduri pe final de meci.
Vezi golul de 2-0 marcat de Wesley! (video)

Treziţi la pauză
Lăcătuş şi-a trezit elevii la pauză, iar căpitanul Wesley a deschis scorul imediat după fluier, reluînd cu capul în plasă din 8 metri. Jocul moldovenilor s-a îmbunătăţit, iar scorul putea deveni imediat 2-0, dar Wesley şi Milisavljevici au trecut pe lîngă centrarea lui Gheorghiu. Minutul 61 a adus liniştea, Wesley reluînd cu capul centrarea perfectă  a lui Milisavljevici.
Vezi golul de 3-0 marcat de Wesley! (video)

Repliaţi în defensivă, "galben-verzii" le-au permis ardelenilor să îşi creeze ocazii. Florin Dan şi nou-intratul Veljovici nu au reuşit însă să-l învingă pe Kuciak. Chiar cînd totul părea încheiat, Wesley a mai scos un as din mîneca, marcînd din nou cu capul în poarta lui Rotaru. Vasluiul trece pe primul, loc iar galeria sărbătoreşte alături de echipă nu doar victoria, ci şi ziua antrenorului Marius Lăcătuş, cîntînd binecunoscutul "La Mulţi Ani!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
 •  06 Aprilie 2010, 08:47
Postat de pe 03 Aprilie 2010, 21:10

Bv Wesley La multi ani Lacatus! Pacat ca l am pierdut si pe Gerlem un jucator extrem de important.....adaugat listei de accidentati:( Hai Vaslui!

la multi ani lacatusi

 •  06 Aprilie 2010, 08:43

la multi ani lacatusi

suhy
suhy  •  04 Aprilie 2010, 09:26
Postat de florinch pe 03 Aprilie 2010, 23:04

Usurel(si frati-su),nu ati jucat inca cu Dinamo!

N-am mai jucat cu Dinamo,chiar in Stefan cel Mare...spre deosebire de voi noi avem PORTAR si ce portar...in rest,HRISTOS A INVIAT!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează