FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

A refuzat tăierea salariului, a fost declarat liber la Comisii și a semnat deja cu adversara din Liga 1: „Bienvenu!”

Jobello, într-un meci cu Rapid / FOTO: Imago
Jobello, într-un meci cu Rapid / FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2023 16:12 / Actualizat joi, 09 februarie 2023 16:20

Wesley Jobello (29 de ani), extremă din Martinica, a fost prezentat la FC Argeș, la o zi distanță după ce Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor l-a declarat jucător liber de contract. 

Wesley Jobello a refuzat prelungirea contractului în condițiile dorite de UTA, o scădere semnificativă a salariului, a reclamat clubul la Comisii și a obținut dreptul de a semna cu orice altă formație. Dorit și de CSA Steaua, în Liga 2, internaționalul din Martinica a fost deja prezentat la FC Argeș.

Wesley Jobello, prezentat la FC Argeș 

Bine ai venit, Wesley Georges Jobello! Bienvenu! FC Argeș a ajuns la un acord cu Wesley Jobello, internațional din Martinica, insulă în partea estică a Caraibelor. În vârstă de 29 de ani, noul mijlocaș stânga al clubului nostru a evoluat ultima oară la UTA Arad, strângând 17 partide în acest sezon pentru Bătrâna Doamnă. Acesta poate evolua și ca mijlocaș dreapta
- Comunicat FC Argeș

A refuzat tăierea salariului, a fost declarat liber la Comisii și a semnat deja cu adversara din Liga 1: „Bienvenu!”
Jobello, prezentat la FC Argeș

Wesley Jobello a sosit la UTA în vara anului 2022. A bifat 20 de apariții în actuala stagiune, 17 în Liga 1 și 3 în Cupa României. A marcat un gol și a oferit două pase decisive.

250.000 de euroeste cota lui Wesley Jobello, potrivit Transfermarkt

Bursa transferurilor la FC Argeș: 

  • Antrenor: Marius Croitoru (confirmat)
  • Veniri: Zebici (Korona Kielce), Târcoveanu (FC Botoșani), Mimito (Cerno More), Brendon (Ho Chi Minh City), Rizzi (Gimnasia)
  • Reveniri: A. Bucur (Ceahlăul)
  • Plecări: Ișfan (CSU Craiova), Cestor (Radomiak Radom), Raynov (liber), Greab (CS Mioveni), Bryan Alceus (Olympiakos Nikosia - împrumut)

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Acuzat de Balaj că arbitrează la ordin! » Au delegat la Rapid - FCU Craiova „centralul” care a provocat scandalul sezonului

Îl sfidează pe Becali! » Cer control antidoping pentru FCSB, la două zile după informațiile publicate de GSP

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
21lva
21lva  •  10 Februarie 2023, 00:24

Bienvenue, măi poligloților

DMA87
DMA87  •  09 Februarie 2023, 17:52

Ce să mai zic? Iarăși străini? Sper că nu și de fotbal.

DMA87
DMA87  •  09 Februarie 2023, 17:52

Ce să mai zic? Iarăși străini? Sper că nu și de fotbal.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează