FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

Wesley şi-a luat rămas bun de la colegi şi a plecat la Al Hilal! Porumboiu: "Din deşert a venit o furtună cu multe zerouri, nu putem refuza"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 iulie 2012 19:18

UPDATE Wesley le urează succes foştilor săi colegi de la FC Vaslui şi şi-a luat astăzi rămas bun de la ei.

UPDATE Adrian Porumboiu a comentat la Fotbal Club, pe Digi Sport, eventuala plecare a lui Wesley la Al Hilal: "Din deşert a venit o furtună cu multe zerouri pentru Wesley, nu putem refuza oferta".

UPDATE Daniel Stanciu a confirmat că Wesley poate pleca de la Vaslui. "Există un contact cu un club din Arabia Saudită. Nu e încă o ofertă concretă. Preţul ar fi cam de 2 milioane de euro", a spus Stanciu la sportro.

Wesley (31 de ani) a început în forţă un nou sezon în Liga 1, marcînd două goluri Rapidului. Brazilianul, care a avut mai multe oferte în această vară, ar putea părăsi echipa antrenată de Marius Şumudică dacă vasluienii nu trec de Fenerbahce în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Potrivit Adevărul, presa din Arabia Saudită scrie că Al-Hilal, echipă antrenată de Olăroiu în trecut, pregăteşte o ofertă pentru vedeta Vasluiului.

Saudiţii trebuie să-i garanteze lui Wesley un contract mai mare de 400.000 de euro, atît cît are la Vaslui.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (143)
wollt..
wollt..  •  26 Iulie 2012, 00:48
Postat de valyomanyd pe 26 Iulie 2012, 00:45

dupa ce a retrogradat sibiul vad ca ai trecut la medias ( normal, e acelasi judet)....sunt curios cu cine tii sezonul viitor ........:)))))))))))))))))

de ce vorbesti fara sa cunosti ? vezi arta-i gresala clasica pe gsp ... vorbim fara sa stim ... prima data cand am intrat pr gsp am tinut cu GAZU .. pe urma a promovat si sibiul .. si am avut ambele steme . _________________ oricum eu tin cu tot ardealu :) atata timp cat titlu vine in ardeal sunt fericit :)

valyomanyd
valyomanyd  •  26 Iulie 2012, 00:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

dupa ce a retrogradat sibiul vad ca ai trecut la medias ( normal, e acelasi judet)....sunt curios cu cine tii sezonul viitor ........:)))))))))))))))))

aly_dinamo
aly_dinamo  •  26 Iulie 2012, 00:29

Mare pierdere pentru Vaslui si implicit pentru campionatul nostru...Totusi cred ca Vaslui ramane o echipa tare..

Vezi toate comentariile (143)
Comentează