FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VASLUI 1-2

Wesley: "Vasluiul a reintrat în lupta pentru titlu!"

Wesley
Wesley

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2010 00:00

Wesley Lopes, eroul lui FC Vaslui în victoria obţinută pe terenul lui Dinamo (scor 1-2), spune că echipa sa a reintrat în lupta pentru titlu după acest succes şi speră ca şi etapa viitoare să se impună în faţa Bistriţei.

"Am cîştigat un meci în faţa unei echipe bune, acum avem un meci acasă cu Bistriţa, dacă învingem ne batem pentru campionat.

Avem mentalitate nouă, am jucat bine, ne-am înţeles, am colaborat bine, avem un antrenor foarte bun. Jucăm pentru noi, pentru familii, intrăm pe teren şi dăm totul, nu ne interesează ce e între Porumboiu şi Caro.

Dinamo e o echipă foarte, foarte bună, dar pe noi ne interesează că am cîştigat noi, felicitări colegilor mei. Eu joc pentru echipă, dacă dau gol e bine pentru mine, dacă nu, important e ca echipa mea să cîştige meciul.

Vasluiul a reintrat în lupta pentru titlu. Respectăm Bistriţa, dar vream să o învingem acasă. Luptăm cu Steaua, Rapid, CFR la titlu", a spus Wesley la "Fanatik Show" DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
elisav60
elisav60  •  20 Septembrie 2010, 08:10

Baiat destept Porumboiu stie cum sa puna presiune pe Lopez Caro. Cat despre dat afara i-l va da daca nu va avea rezultate, totul e ca jucatorii sa dea totul pe teren. HAI VASLUI

wally_86
wally_86  •  20 Septembrie 2010, 01:03

ce titlu ma?..............ala e redus mental. au castigat si ei 2 meciuri si gata.............sunt campioni. titlu din pacate va ajunge dupa multi ani in capitala anul acesta. vasluiul ar trebui sa mai astepte vreo 258 de ani.

pokeristul
pokeristul  •  19 Septembrie 2010, 23:37

Scoala de poker (lectii poker, traininguri video), cele mai bune oferte de rakeback pe cele mai mari site-uri de poker si 20 de euro gratis la unibet pe: a ny t w o . ro

Vezi toate comentariile (13)
Comentează