FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CHINDIA 1-0

A decis FCU Craiova - Chindia și a apărut ca Haaland la interviuri: „Am avut câteva luni grele”

FCU Craiova a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 1-0, în runda cu numărul 6 a play-out-ului din Liga 1. William Baeten (26 de ani) a decis partida cu voleu superb marcat în minutul 45. +19   FOTO
FCU Craiova a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 1-0, în runda cu numărul 6 a play-out-ului din Liga 1. William Baeten (26 de ani) a decis partida cu voleu superb marcat în minutul 45.

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 22:49 / Actualizat sambata, 29 aprilie 2023 09:38

FCU Craiova a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 1-0, în runda cu numărul 6 a play-out-ului din Liga 1. William Baeten (26 de ani) a decis partida cu voleul superb marcat în minutul 45.

William Baeten a apărut la interviuri cu un look în stilul lui Erling Haaland, cu părul descoperit, și a analizat faza golului din perspectivă proprie. 

Vești proaste pentru FCSB » Doi titulari au părăsit accidentați antrenamentul de astăzi: „Unul are probleme la tendon, altul la aductor”
CSU Craiova - FCSB
Vești proaste pentru FCSB » Doi titulari au părăsit accidentați antrenamentul de astăzi: „Unul are probleme la tendon, altul la aductor”

William Baeten, după golul decisiv din FCU Craiova - Chindia 1-0

„Am văzut mingea venind, i-am zis colegului să o lase. A fost perfectă pentru piciorul meu stâng. Am șutat din prima și mi-a ieșit. 

Am încercat să jucăm un fotbal rapid. N-a fost atât de ușor, formează o echipă organizată. Ne-a ieșit mai bine în partea secundă.

Eu am avut câteva luni grele, am fost accidentat, am muncit și acum apar rezultatele. La început a fost foarte greu, dar mi-am revenit. 

Nu contează cu ce echipă am juca în baraj. Nu mă uit la celelalte echipe, contează doar ce facem noi”, a spus William Baeten la „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Am jucat cu o echipă bună, cred că am meritat să câștigăm. Baeten a făcut un meci foarte bun, dar și ceilalți s-au descurcat. Am avut și ocazie singură cu portarul. Mergem înainte! Vedem cine va executa următorul penalty. Important era să câștigăm astăzi, acum vedem ce se întâmplă
- Nicolo Napoli 

Clasamentul actualizat din play-out: 

Citește și alte știri din Liga 1: 

Cristi Borcea și-a ales favorita la titlu în acest sezon de Liga 1: „M-aș bucura pentru el!”

11 echipe din Superligă au primit licența UEFA » Ce cluburi nu au drept de joc în cupele europene

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
kuba__
kuba__  •  29 Aprilie 2023, 10:09

Felicitari Willy Baeten!!! Forta Stiinta!!!!

danny_l
danny_l  •  29 Aprilie 2023, 09:38

Baeten e u jucator foarte important,noi am jucat exact ce trebuia,cu astfel de echipe asa trebuie jucat,sper Chindia sa mearga in liga 2,si ei si UTA,sa vina echipe care vor sa joace fotbal,nu care fac antijoc,noi cand am jucat bine am pierdut,arbitraj de curtea scolii.

TibiSt
TibiSt  •  29 Aprilie 2023, 07:27

Măi oameni buni, atât de grea a devenit limba română?!? "a decis partida cu voleu superb marcat în minutul 45." Hai că dacă "un" lipseşte din fața voleului o fi din grabă. Dar eu ştiu că goluri se marchează, nu voleuri!!! Mai puneți mâna pe carte dragi jurnalişti sportivi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close