FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA-POLI IAŞI 2-1

Wotte: "A fost o presiune enormă, bine c-am cîştigat!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2010 00:00

Tehnicianul olandez al Ştiinţei laudă efortul depus de elevii săi în confruntarea cu Poli Iaşi şi spune că abia mîine va afla dacă mai poate conta pe Florin Costea în acest retur.

"Sîntem bucuroşi că am învins după o săptămână foarte dificilă. Jucătorii au făcut cel mai bun meci al începutul de retur, chiar dacă au avut o presiune enormă deasupra lor. Am jucat bine, am marcat două goluri.

Mă bucur că echipa a avut caracter, chiar dacă am fost egalaţi înainte de final. Pe viitor trebuie să fim mult mai eficienţi pentru că nu vom mai avea atâtea şanse de a marca.

Despre Florin îmi pare rău, suntem alături, dar abia de mâine încolo vom afla cu exactitate ce are", a declarat Mark Wotte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  22 Martie 2010, 08:55

Cum puteti sa va "bucurati" de accidentarea lui Florin ? In loc sa "le dam in cap " celor care au lasat nepedepsita accidentarea lui noi spunem ca poate e mai bine fara el ? A fost scos din joc pentru ca este cel mai bun atacant din liga I si asta s-a intamplat in urma unui efort foarte mare din partea lui Florin . Mare atentie oameni buni pe unde pasim si cum o facem pentru ca Dumnezeu nu lasa nepedepsita rautatea omeneasca .

 •  21 Martie 2010, 20:48

Florin este o pierdere mare, era omul care ii pierdea pe drum pe adversari. El a dat in 2 campionate si jumatate 60 goluri. De multe ori a salvat echipa de la infringeri sau egaluri. Echipa nu este pregatita asa cum era pe vremea lui Napoli. Atunci se putea juca si fara Florin ca aveam fortza in atac.

 •  21 Martie 2010, 20:20

si eu-s de-acord ca florin e deja previzibil si ekipa era centrata pe el, asa poate isi mai iau si altii rapsunderea atacului si jocul se aeriseste, in plus ca e total iesit din forma, azi a fost numa bashini

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close