FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FC BRAŞOV, AZI, 15:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Wotte îi răspunde lui Ilie Balaci: "Ştiu lotul Craiovei!" :X

Mark Wotte, Wotte, Craiova
Mark Wotte, Wotte, Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Wotte a ţinut să-i răspundă lui Balaci, cel care îl acuzase în Gazetă că nu-şi cunoaşte bine elevii

Olandezul Mark Wotte nu-i rămîne dator lui Ilie Balaci. Legenda Ştiinţei l-a pus la zid pe tehnician într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor la începutul săptămînii. " Craiova ar trebui să joace în sistemul 4-3-3, şi nu 4-4-2! Wotte cred că nu cunoaşte lotul, jucătorii nu sînt folosiţi unde trebuie!", a acuzat "Minunea blondă".

"Principalul" alb-albaştrilor i-a dat ieri replica: "Trăim într-o ţară unde fiecare e liber să spună ce vrea. Îl anunţ însă pe Balaci că îmi cunosc foarte bine lotul, am venit în iarnă la echipă şi am avut timp să-mi fac temele". Mark Wotte a vorbit în premieră şi despre posibilitatea de a fi destituit de la Universitatea: "Cei din tribune care au început să-mi ceară demisia ar putea spune la fel de bine şi că ne trebuie 5 milioane de euro pentru transferuri. Oricum, echipele mari păstrează antrenorul pentru mai mult timp".

"Vreau să avem parte de un meci normal contra Braşovului, fără eliminări şi penalty-uri neacordate. Sper ca fanii să accepte că jucăm la Severin şi să nu ne abandoneze"
MARK WOTTE, antrenor U Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ionutchiscop
ionutchiscop  •  13 Martie 2010, 21:37

bravo craiova, chiar meritati si voi victoria dupa atatea ghinioane!

 •  13 Martie 2010, 12:36

in primul rand daca cititi interviul de pe craiovamaxima vei vedea ca Ilie a spus "nu am nimic cu wotte, dar cred ca...'. muuuje la redactorul acestei stiri. scandalagiule!! in al doilea rand mark wotte este un antrenor de mana a doua care se prevaleaza de faptul ca e olandez, deci se presupune ca e bun. craiova joaca haotic, jucatorii nu stau in teren cu ar trebui. se plange la fiecare meci de cate ceva. napoli a fost cu 3 clase peste el! dovada ca face treaba cu Astra... si ce lot are ast

 •  13 Martie 2010, 10:40

Lasatil pe Wotte 6luni si atunci sa vorbim

Vezi toate comentariile (6)
Comentează