FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - CRAIOVA, MIERCURI, 16:30, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Wotte îl laudă pe Silviu Lung Jr.: "El e baza!" ;)

Mark Wotte, Silviu Lung, Craiova
Mark Wotte, Silviu Lung, Craiova

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Wotte şi-a rugat goalkeeper-ul, pe Silviu Lung jr., să aibă grijă ca Ştiinţa să învingă la zero şi în casa Gloriei

Fanul apărărilor exacte, Mark Wotte e încîntat că Universitatea n-a mai încasat vreun gol în ultimele două etape. Olandezul vrea în primul rînd o defensivă exactă şi mîine, la Bistriţa. "Şumudică are o echipă bună, însă nu ne e frică. Mergem să învingem, dar vreau să pornim de la premisa să ne apărăm bine, să nu luăm gol", a spus antrenorul oltenilor la conferinţa de presă de ieri.

Wotte l-a luat apoi în colimator pe portarul Silviu Lung jr., aflat în dreapta lui. "Se vede că a moştenit talentul din familie. Dacă fundaşii noştri vor mai avea momente de relaxare ca în meciul cu Braşovul, cînd mi-a stat inima la golul anulat al lui Hadnagy, o să intervii tu să rezolvi problema, da?", l-a întrebat antrenorul de faţă cu jurnaliştii. Lung jr. s-a eschivat: "Nu mi-am făcut un obiectiv din a nu primi gol, dar o să încerc să închid din nou poarta. Trebuie să mă ajute şi colegii, ca să reuşesc trebuie să lucrăm în echipă".

"Sîntem un pic mai liniştiţi, dar la fel de concentraţi şi de determinaţi. Vînăm un rezultat bun şi la Bistriţa"
SILVIU LUNG JR., portar U Craiova

U CRAIOVA
Bucureşti - Cluj - Bistriţa
După un antrenament în Craiova, delegaţia Universităţii a plecat aseară spre Bucureşti, unde urma să înnopteze. Azi elevii lui Wotte vor susţine o şedinţă de pregătire în Capitală, iar seara se vor deplasa la Cluj cu avionul. După o noapte la poalele Feleacului, juveţii vor ajunge la Bistriţa joi, în ziua meciului.

Wotte despre...
- România: "Am observat că preşedinţii de club au aici un rol foarte important. Pe preşedintele României nu îl văd la televizor aşa de des cum îl văd pe preşedintele Stelei. E ceva nou pentru mine, în Olanda sau în Anglia nu e aşa"
- Florin Costea: "FRF a spus că el trebuie să marcheze un gol la două meciuri dacă vrea la <naţională>, şi prin asta i-a transmis o stare ciudată. Trebuie să vorbesc des cu el, e o fire mai specială. Contra Braşovului a dat două pase de gol, cred că a înţeles că pentru a fi un foarte bun atacant uneori nu e nevoie doar să marchezi goluri"
- relaţia cu Mititelu: "Discutăm despre echipă, normal, patronul cunoaşte foarte bine jucătorii. Aşa cum mă consult cu întreg staff-ul meu, pot obţine informaţii preţioase şi de la dînsul. De ziua lui i-am urat fericire şi succes!"

6 puncte din 24 posibile au adunat juveţii în ultimele 8 meciuri cu Gloria Bistriţa în Liga I

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
 •  16 Martie 2010, 17:42

toti cei ce vor craiova in B sant numai invidiosi si prosti pentru ca numai pot lua jucatori de la craiova.rusine sa va fie.exista un proverb:cainele moare de frica lantului iar prostul de grija altuia ;aviz dinamovistilor.nu traiti voi sa m-ai vedeti pe craiova in B.nu uitati cate puncte a pierdut craiova pe mana albitrilor sau mai bine zis pe furaciune.

 •  16 Martie 2010, 14:52
Postat de pe 16 Martie 2010, 09:51

Sugeti P(_)LA olteni nenorociti in B cu voi blatistilor , pana sa il arestezi pe tovarasul lui Mititelu va batea-ti la Europa cum l-a arestat pe ala gata si al vostru patron cu blaturile de asta ati ajuns la retrogradare , natie de oameni prosti B-ul ,B-ul ,B-ul

fraiere ciocu mic ca noi supravietuim dupa ce A-TI FURAT 2 ECHIPE ALE CRAIOVEI CIUMA ROSIE CE ESTI

craiovaforza
craiovaforza  •  16 Martie 2010, 14:34

Merlier e goalkeeper, Silviu e portar e de-al casei conteaza asta pentru fani foarte mult. Dar daca se vrea performanta pentru sezonul viitor ar trebui pastrat belgianul si bagat in echipa.Sau Silviu stie cum sa sara si la blaturi? Sa vedeti cu rapid ce manaca din gazon si la vaslui si la steaua dorm ca la dinamo.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează