FOTBAL  »  Superliga  »  YESILOVA "PRINCIPAL"

Yesilova este noul tehnician al turcilor de la Mersin Idmanyurdu

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2010 00:00

Fost preparator fizic la Steaua şi secund la Ceahlăul, turcul Yüksel Yesilova a fost numit antrenor principal al divizionarei B din Turcia, Mersin Idmanyurdu.

Luna trecută, Yesilova a primit trofeul "The Golden 11 of Sport and Media", distinc'ie ce premiază anual cei mai buni oameni din sport, de naţionalitate turcă, dar care activează în afara ţării, informează Adevărul.

Mersi ocupă momentan locul 13 în liga secundă din Turcia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  04 Februarie 2010, 15:14

asta da stire...ha ha ha.tot il bagati in seama pe mustuc asta care nu a demonstrat nimic pe aici.un zero absolut.decat sa scrieti despre asta mai bine lasai ziarul alb,ca era mai interesant

 •  04 Februarie 2010, 15:02

Nu ca ar fi o mindrie, dar pt informarea celui care a scris stirea (dar nu se semneaza) Yesilova a fost in doua rinduri, cu Multescu ºi cu Dorinel Munteanu, preparator fizic si la U Cluj... ca sa nu mai spun ca a fost si la Sportul Studentesc, la voi in Bucuresti..

 •  04 Februarie 2010, 14:44

turcu tot turc e

Vezi toate comentariile (3)
Comentează