FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ, AZI, 18:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Yssouf Kone: "Nu plec nicăieri!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Yssouf Kone nu e dispus să renunţe la salariul pe care-l primeşte în Gruia, 350.000 de euro pe sezon.

Yssouf Kone a vorbit ieri despre posibila despărţire de CFR: "Eu ştiu doar că avem meci împotriva Craiovei, mă concentrez numai la asta. Am citit prin ziare că sînt dorit la Vaslui şi la Steaua, însă nu vă pot spune nimic. Nu plec nicăieri deocamdată".

Ivorianul de 28 de ani a recunoscut şi incidentul dinaintea Supercupei cu Urziceni, cînd a părăsit nervos arena din Gruia întrucît n-a fost oprit în lot de Mandorlini. "Aşa este, nu am rămas la stadion, am urmărit partida de acasă, din faţa televizorului. Dacă am avut vreun conflict cu antrenorul? Întrebaţi-l pe el, nu sînt în măsură să discut aşa ceva", a conchis atacantul.

Preşedintele Iuliu Mureşan a recunoscut că şefii campioanei sînt dispuşi să negocieze un transfer al lui Kone: "Yssouf nu va fi dat afară, pentru că nu avem motiv să facem asta. Dar dacă va avea vreo ofertă, atunci va putea să plece".

"Nu am nici o problemă cu Yssouf, însă eu sînt cel care face echipa"
Andrea Mandorlini, antrenor CFR

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
florinch
florinch  •  24 Iulie 2010, 16:11

Vrei sa castigi 75-100 $ pe saptamana stand in fata calculatorului?Trimite un e-mail cu mesajul LUCRU ACASA la adresa: [email protected]

vladyb19
vladyb19  •  24 Iulie 2010, 10:20

Succes ! Veniti in ardeal cu 3 puncte !

elsopotyi
elsopotyi  •  24 Iulie 2010, 09:25

SUCCES ECHIPEI CFR.ATENTIE CA NU AVETI NOROCUL URZICENULUI, UNDE DUPA SCANDALUL LUI MM STOCA AU FURAT MECUL CU PANDURI.JUCATI CU DARUIRE SA NU VA FACETI DE RUSINE.SINGURI INPOTRIVA TUTUROR.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează