FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Zambon nu s-a prezentat la apel şi clubul bănăţean şi-a recîştigat palmaresul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2011 14:12

Curtea de Apel Bucureşti a anunţat că omul de afaceri Claudio Zambon, care s-a aflat în litigiu cu actualul club de Liga I FC Timişoara privind palmaresul Politehnicii Timişoara, nu a atacat pentru a doua oară decizia instanţei şi astfel formaţia prim-divizionară are câştig de cauză în proces.

 

Claudio Zambon putea să facă al doilea apel la decizia iniţială până la 3 februarie. Astfel, Tribunalul Bucureşti a decis că echipa pe care italianul Claudio Zambon a mutat-o la Bucureşti acum opt ani era o societate nouă, în timp ce Politehnica Timişoara şi-a continuat activitatea în Banat. Pe plan sportiv, această decizie a unei instanţe comerciale este confirmată şi de faptul că Poli Timişoara a continuat să evolueze în eşalonul secund, cu o echipă formată în mare parte din juniori, chiar şi după ce investitorul italian a plecat împreună cu jucătorii pe care îi avea sub contract.

Timişorenii doresc să schimbe numele echipei din FC Timişoara în Politehnica Timişoara chiar înainte de începerea returului, dar în mod normal acest lucru nu este permis de regulamentele fotbalistice în vigoare, însă bănăţenii speră că Federaţia Română de Fotbal, mai exact Comitetul Executiv al acesteia, va face o excepţie, ţinând cont de situaţia mai puţin obişnuită şi de decizia definitivă a tribunalului. Chiar dacă acest lucru nu se va realiza imediat, schimbarea va fi făcută cu siguranţă la vară, în pauza dintre sezoane, iar aniversarea de 90 de ani a Politehnicii Timişoara va regăsi clubul funcţionând sub denumirea iniţială.

Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
fl0rin.m
fl0rin.m  •  16 Februarie 2011, 16:28

bravo..POLI AEK(fulgerul lui dobos) devine oficial noua POLI TIMISOARA. felicitari.

irriducibil
irriducibil  •  09 Februarie 2011, 18:47

Pai nu este aceeasi echipa, AEK, cu care a venit Dobos la Timisoara?...Ce ratati si timisorenii astia...cum sa accepte asa ceva?...sa ajungi sa-ti confunzi echipa cu care ai tinut de-o viata, cu o echipa venita din comuna Bragadiru...!

mehigh2005
mehigh2005  •  09 Februarie 2011, 16:16

era si pacat pentru pulicul de acolo...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează