FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Zapata a stat in tribuna

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2007 00:00

Zapata a stat in tribuna
Portarul Stelei n-a fost inclus nici macar in lotul de 18 cu care Columbia a abordat meciul de debut din preliminiariile CM 2010, cel cu Brazilia, terminat la egalitate 0-0. Zapata a avut de ispasit etapa de suspendare dupa ce a incasat un cartonas rosu in meciul cu SUA, de la Copa America, competitie la care a luat parte in luna iulie. Zapata ar putea reveni in echipa Columbiei la intilnirea cu Bolivia, de miine seara.

Golanski s-a reaccidentat

Amicalul cu Inter Gaz, jucat de Steaua simbata la prinz, a mai facut o victima in lotul lui Pedrazzini. Pawel Golanski s-a reaccidentat si ieri nu s-a putut antrena alaturi de echipa. El chiar a plecat in Polonia pentru investigatii mai amanuntite si este, practic, scos din calcule pentru meciul cu Sevilla, programat martea viitoare, in Spania. (Cristi Otopeanu)

Badea e OK!
Daca Steaua l-a pierdut pe Golanski, l-a recuperat, in schimb, pe Vali Badea. Atacantul a resimtit dureri puternice la spate saptamina trecuta si din aceasta cauza n-a putut fi folosit cu Inter Gaz. Ieri insa a revenit la antrenamente si va fi apt pentru confruntarea cu Sevilla. si Romeo Surdu a iesit ieri pe teren pentru a se pregati, recuperarea sa decurgind foarte bine. Un alt accidentat, Florin Lovin, a ramas si ieri doar la sala de forta, fiind putin probabil sa fie refacut pina marti. (Cristi Otopeanu)

"Gratis pentru nationala"

Gigi Becali a dezvaluit ieri ca a discutat deja cu Ionut Lupescu pentru ca echipa nationala sa joace din nou pe Ghencea meciurile oficiale. "Mutu a avut dreptate cind a fost suparat ca l-au huiduit spectatorii, dar acum s-a clarificat situatia. Daca nationala va veni aici, pe Ghencea, eu nu voi avea nici o pretentie financiara", a spus Becali.

Dinu il inteapa pe Banel

Dupa meciul Romania - Olanda 1-0, Cornel Dinu a tinut sa faca un comentariu prin care l-a atacat pe mijlocasul Stelei, Banel Nicolita. "Problemele noastre apar in linia de mijloc, unde mai avem nevoie de un jucator. Eu inteleg ca Nicolita este muncitor, insa echipa nationala nu este santier. Nu se compara cu Liga 1", a declarat Dinu pentru Fanatik.

"Ne-a interesat Karamian"

Gigi Becali a confirmat ieri ca Steaua si Poli Timisoara au avut discutii in privinta lui Karamian. "Da, l-am vrut in Ghencea, este adevarat. Au fost niste discutii cu Marian Iancu, dar nu s-a rezolvat nimic, ca daca se rezolva el era acum la Steaua", a declarat ieri Becali. "Karamian ne-a fost propus de un impresar care are legaturi la Timisoara. A fost o propunere, asa cum ni se propun foarte multi jucatori", a comentat si Adrian Ilie. (Andrei Craitoiu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează