FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ze Kalanga va fi coechipier cu portarul Carlos la Boavista Porto

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2007 00:00

O Jogo noteaza ca Ze Kalanga, international angolez in varsta de 23 de ani, a semnat deja pe un sezon si a fost inscris in prima liga portugheza.

Mijlocasul angolez Ze Kalanga, de la Dinamo Bucuresti, a semnat un contract pentru un sezon cu formatia Boavista Porto, unde va fi coechipier cu fostul portar al Stelei, Carlos Alberto Fernandes, informeaza cotidianul O Jogo.

Dupa ce va fi prezentat, in cursul zilei de luni, Ze Kalanga va pleca intr-un stagiu de pregatire cu formatia antrenata de Jaime Pacheco.

Duminica seara, presedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat ca Ze Kalanga a fost imprumutat pana la finalul actualului sezon la Boavista Porto.

Mijlocasul Ze Kalanga a refuzat, in aceasta vara, sa revina la echipa Dinamo Bucuresti, desi el a fost trecut pe lista inaintata la UEFA pentru dubla mansa cu formatia Lazio Roma, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close