FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Zenga îl acuză pe Dorinel: ”M-a trădat la Steaua” » Răspunsul agresiv al lui Munti: ”O minciună ordinară, un om fără scrupule”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 15:03

Walter Zenga îl acuză de trădare pe Dorinel Munteanu, care, în 2005, ar fi contribuit la demiterea tehnicianului italian de la Steaua cu 3 etape înainte de finalul sezonului.

"Mă răneşte pentru că, după ce i-a cerut lui Massimo Pedrazzini să preia frîiele, preşedintele a decis să încredinţeze echipa lui Munteanu. Tocmai lui, căruia mă confesasem. Munteanu, care poate că a fost vocea care i-a şoptit la ureche că eram deja obosit, nemulţumit, «fiert»", a scris Zenga în autobiografia sa, conform DigiSport.

Tehnicianul a primit un răspuns dur din partea lui Dorinel, care s-a arătat revoltat de atacul italianului. "Eu l-am respectat tot timpul! Cum să îl trădez eu, cînd după 3 etape am plecat de la Steaua? Cum să fiu eu antrenor? Eu eram antrenor-jucător? Nici antrenor nu eram, eram jucător cu experiență, atît.

Gigi l-a pus pe Țiți (n.r. - Dumitru Dumitriu) la 3 noaptea și eu cu Rădoi trebuia să-l ajutăm. Nu aveam cum să îl trădez cînd el a anunțat toată echipa în vestiar că pleacă. Sînt niște minciuni, niște aberații, să se uite la cronica jocului să vadă cine a fost cel mai bun jucător.

Cum să îl trădez eu, cînd după 3 etape MM Stoica m-a dat afară, iar conducerea nu mi-a mai prelungit contractul? Să spună toată echipa că el, după meciul cu FC Național, nu a venit la stadion cu noi, a lăsat jucătorii și erau să ne omoare fanii. Au fost cîteva sute de suporteri la stadion, au dat cu pietre în noi", a spus Dorinel Munteanu la DigiSport.

"Cum să îl trădez eu, e o minciună ordinară, o prostie dacă vorbește așa. Eu îl credeam altfel. E un om fără scrupule, își pătează trecutul. Ce trădător am fost eu, cînd peste 3 etape am fost dat afară?"
Dorinel Munteanu

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
983732924972315
Soos Vilmos  •  27 Noiembrie 2015, 18:38

Dorinel nu ar trebui sa vorbeasca de funie in casa spinzuratului. Daca e vorba de lisa de scrupule. acest individ este un mare campion.

eshayk
eshayk  •  27 Noiembrie 2015, 17:14

Se indoia cineva de caracterul lui Scuipici ?

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  27 Noiembrie 2015, 16:53
Postat de dac.impielitzat pe 27 Noiembrie 2015, 16:42

*** care-i problema cu mesajul acesta? nu incalca regulile de moderare pe care le-ati publicat acum cateva saptamani. va rog frumos sa-mi lasati comentariul, este opinia mea personala pe baza unor fapte reale (vezi aberatiile acestui individ fara sa aiba nici o dovada) exprimata in cuvinte civilizate din DEX.

bai sunteti culmea cu securitatea voastra cu tot habar nu aveti ce e aia exprimare plastica :))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close