FOTBAL  »  LIGA 1  »  CAZUL "VALIZA"

Zeno Bundea: "Noi jucătorii suntem prea mici pentru astfel de înţelegeri"

Zeno Bundea
Zeno Bundea

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 decembrie 2008 00:00

Prezent pe teren la meciul dintre Universitatea şi CFR Cluj, din 7 mai, Zeno Bundea spune că jucătorii de la "U" nu ar fi avut nevoie de prime suplimentare de la Gigi Becali pentru a-şi apăra corect şansele.

"Nu ştiu dacă Gigi Becali e vinovat sau nu. Nu eu decid asta. Noi nu aveam nevoie de vreun supliment pentru a bate CFR-ul. Pe noi nu ne-a interesat decît să cîştigăm, pentru suporteri, ţinînd cont de rivalitatea dintre suporteri".

Despre banii pe care jucătorii i-ar fi primit în cazul victoriei cu CFR, Bundea a declarat: "Noi jucătorii suntem prea mici pentru astfel de treburi, nu ne-a spus nimeni nimic. Nu ne interesează decît să jucăm fotbal".

Playtech: BOMBĂ! Ce a făcut Gigi Becali pentru Monica Anghel! Gestul GENIAL al afaceristului


Comentarii (6)
 •  19 Decembrie 2008, 17:22

am fost in preajma lui "U" la acel meci si confirm: cfr a oferit 3 milioane de euro. il confirm si pe merlier. doi bodyguazi ai lui paszkany au venit cu valiza cu bani la hotel pt. ca jucatorii lui "U" au cerut sa vada banii. din pacate nu stiu sigur cum s-au impartit banii.

 •  19 Decembrie 2008, 15:24

hahhaahaha, mor de ris, bundea asta e dus cu pluta rau, nici el nu crede ce spune, multa minte iti trebuie sa minti in halul asta...

 •  19 Decembrie 2008, 15:04

asa e , pe ei fotbalistii nu-i intereseaza decat sa joace fotnal, mai ales pe mirel, gigel si goga

Vezi toate comentariile (6)
Comentează