FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Zero internet! Facebook-ul e iubire de sine!" » Gigi Becali își face academie de fotbal, iar programul e ca în trupele speciale :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2016 11:20

Într-o intervenție telefonică la televiziunea sportro, Gigi Becali a abordat un subiect de secolul 21: facebook-ul și fotbalul. 

După ce ani în șir a vorbit despre posibilitatea unei noi baze de pregătire pentru Steaua, fără succes, patronul Stelei a anunțat acum că vrea să facă o academie de fotbal și a explicat regulile de conduită draconice pe care le va pune în practică.

"Eu fac ceva mai strict decât Hagi. Eu nu oblig pe nimeni să vină, oricine poate să plece când vrea.

Dacă intri la academia mea, stai aici de dimineață până seara, internet nu ai, telefon mobil nu ai, nu ai internet! Pentru facebook, te duci în Franța și în Anglia, nu la mine!

Facebookul e iubire de sine, e păcat. De ce să comunic pe facebook, nu pot vorbi?

Și ce dacă primul-ministru are facebook? Când o să fiu eu prim-ministru, o să mă duc la televizor, fiindcă eu vreau să vorbesc față în față!"

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (30)
polistul68
polistul68  •  29 Aprilie 2016, 20:38

Fetele lui au facebook ? E singura intrebare la care trebuie sa raspunda....

kilimanjaro
kilimanjaro  •  29 Aprilie 2016, 17:15

Nu are nici teren, nici oras, nici suporteri, pentru parodia de echipa pe care o are deja si el vrea sa faca academie? Crede ca se poate muta cu ea ca si cu echipa, azi intr-un sat, maine in altul ? *** :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  29 Aprilie 2016, 16:29
Postat de oricare pe 29 Aprilie 2016, 15:55

Mai ai spume? Ti-a luat bilete la finala? Aia din iulie :)) Campionatul cine l-a furat?:))))))

Dac ă se desfiinţează Chiajna între timp, aşa cum se zvoneşte după ce au început să-l caute la oo pe primarul Minea,, o să joace şi finala Cupei Ligii tot cu noi .... mwahahaha ... le-o suflăm de sub nas şi pe-aia :D :D :D

Vezi toate comentariile (30)
Comentează