FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Zi decisivă pentru Dinamo! Mihai Teja şi oficialii FRF negociază astăzi rezilierea contractului

Articol de - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 decembrie 2014 16:09

Mihai Teja urmează să îşi rezilieze astăzi contractul cu Federaţia Română de Fotbal pentru a prelua banca tehnică a celor de la Dinamo.

După ce Ionel Dănciulescu a asigurat interimatul pe banca celor de la Dinamo, conducerea "cîinilor" a decis ca Mihai Teja să fie noul antrenor al echipei, deşi acesta se află sub contract cu FRF.

Tehnicianul naţionalei de tineret va avea astăzi o întîlnire cu oficialii Federaţiei pentru a rezilia contractul, chiar dăcă Răzvan Burleanu declara în urmă cu două săptămîni că Teja nu va pleca.

Mihai Teja este antrenorul care a fost cerut cu insistenţă de Daniel Stanciu, cel care a primit o ofertă de la Ionuţ Negoiţă pentru a face parte din conducerea lui Dinamo.


„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 03:25

planul de reorganizare ? aprobat ! iesirea din insolventa ? in mai, garantat ! noul staf ? Stanciu/Teja/Danciu ! buget dublat din ianuarie ? da ! plecari de petardoizi ? in corpore ! noi luptatori ? da ! deci ? am avut dreptate inca o data sa cer calm si rabdare ! mai este nevoie de ceva timp, dar va fi bine. si inca o data : Forza Dinamo ForEver !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 03:21

asa cum spuneam ! gata ! Teja e la Dinamo ! Wellcome Mister !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Decembrie 2014, 23:17
Postat de gicab pe 18 Decembrie 2014, 22:27

Eu tot sper...

da, gica, o sa fie bine, mai avem cateva luni de indurat.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează