FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO

Zi decisivă pentru meciul CSU Craiova - Dinamo! Astăzi se stabilește când și unde se joacă meciul

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2016 11:29

CSU Craiova și Dinamo se vor duela luni, în etapa a 12-a Ligii 1, dar încă nu s-a stabilit ora și locul de desfășurare.

Oltenii vor ca meciul să se joace pe stadionul Extensiv, dar acesta nu beneficiază de nocturnă. Pentru a nu disputa meciul la Turnu-Severin, craiovenii vor să aducă o nocturnă mobilă pe care să o folosească la meciul cu Dinamo.

Oltenii au strâns banii necesari pentru a plăti o firmă din Olanda pentru a aduce nocturna, potrivit DigiSport. Totuși, există o problemă. Pe locul unde trebuie să se amplaseze un stâlp de nocturnă există un stâlp de înaltă tensiune și astăzi se va lua o decizie finală.

Meciul CSU Craiova - Dinamo se va juca luni. Partida va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  10 Octombrie 2016, 20:54

Stefane, ai reusit sa ma binedispui dupa o zi a naibii de grea... Normal, ”blatistii ciobanului” au asigurat primul loc, in timp ce bietele discriminate, extraterestrii Olgutei si napastuitii lui Negoita, viseaza la locul 2. Obiectiv indraznet, dar mi-e ca o sa se multumeasca cu evitarea play-out-ului... Cat despre lupta stransa, ”in interesul nationalei”, se pare ca e urmarita doar de tine, fanul extraterestrului Baluta. Daum are alte tinte. Și nu stiu cum se face, dar tot ”gloabele umflate de presa” sunt alesii neamtului. Ce sa-i faci, n-are clarviziunea ta. Si de-aia nici nu ma face sa rad, asa cum se-ntamplă la citirea randurilor tale...

stefan..
stefan..  •  10 Octombrie 2016, 19:37

Este un meci important, care are suficienta greutate in stabilirea celei mai bune echipe a campionatului, ocupanta locului 2. In conditiile in care blatistii ciobanului au asigurat primul loc, prin meciuri aranjate, dar si prin arbitraje slugarnice, oferind Europei o “campioana” a Romaniei de tot rasul, nu doar Stiinta si Dinamo sunt pretendente la locul second. Lupta va fi stransa. Asta , in interesul nationalei. Astfel, vor aparea tineri jucatori, a caror valoare sa creasca prin meciuri jucate “pe bune”. Vatejelu si Baluta sunt aproape certitudini. Meciul cu echipa lui Gigi Becali a scos in evidenta ca, pe langa “gloabele” umflate de presa ale ciobanului, oltenii nostri par a fi extraterestri.

grandetorito
grandetorito  •  10 Octombrie 2016, 17:18

Nu se stie disponibilitatea lui dinamo de a ceda meciuri contracandidatelor Stelei la titlu? Ce mare meci e asta?!?!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează