FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Zi decisivă pentru Patrick » Juniorul va afla azi la ce echipă e împrumutat!

Patrick e unul dintre tinerii în care Dinamo îşi pune speranţele că va
Patrick e unul dintre tinerii în care Dinamo îşi pune speranţele că va "exploda" calitativ în perioada următoare

Articol de - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 00:00

Șefii se întâlnesc azi pentru a stabili unde îi împrumută pe Petre jr. şi pe ceilalţi puşti ai "câinilor". Fiul lui Florentin are variantele Pandurii, ASA și Chiajna.

Zi importantă pentru viitorul lui Dinamo. Roș-albii vor efectua în această dimineaţă la INMS vizita medicală, începând cu ora 8:00, iar după aceea, conducătorii se vor întâlni la birourile de la RIN Grand Hotel pentru a hotărî ce fac cu cei care nu prea prind nici măcat lotul de 18 la Andone.

E vorba în principal de Patrick Petre, de Alin Dudea şi de Andrei Târcoveanu. Dacă Dudea şi Târcoveanu nu reprezintă ţinte pentru formațiile din Liga 1 şi trebuie propuşi de dinamovişti prin "B", în cazul lui Patrick situaţia stă un pic altfel.

El e dorit de Pandurii și de ASA Tg. Mureş. Discuţii se mai poartă şi cu Concordia Chiajna, dar dinamoviştii ar prefera o echipă cu probleme financiare unde fotbaliştii experimentaţi nu se înghesuie şi astfel Petre ar avea locul de titular asigurat.

În Bulgaria?

Conform fanatik.ro, o variantă pentru împrumutul lui Patrick ar fi şi ŢSKA Sofia, fosta echipă a lui Florentin Petre, tatăl mijlocaşului de 19 ani.

Totuşi, contactat  de Gazetă, fostul mare fotbalist al "câinilor" a negat soluția bulgară: "Sunt şanse mari ca Patrick să fie împrumutat, dar Bulgaria nu este o variantă în acest moment, nu ştiu de unde a apărut ŢSKA Sofia. Eu nu am discutat nimic cu cei din Sofia, pentru că nu mai sunt în conducere oamenii pe care îi cunoşteam eu".

Tot astăzi se va definitiva şi lista de achiziții pe care Dinamo vrea să le facă în această iarnă. Ioan Andone a cerut conducerii pe unul dintre Cernat şi Sânmărtean, plus doi fundaşi centrali şi un închizător.

"Patrick trebuie să joace constant, de asta nevoie cel mai mult în acest moment. Și eu am fost împrumutat la UTA când eram de vârsta lui şi când m-am întors am fost 10 ani titular constant la Dinamo"
Florentin Petre, în Gazeta de duminică

2goluri în 13 meciuri de Liga 1 a marcat Patrick Petre pentru Dinamo

8meciuri a jucat Petre jr în acest sezon de Liga 1, nereuşind să marcheze

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Ianuarie 2017, 12:43

toate echipele enumerate au probleme financiare...nu cred ca asta e problema. pacat ca nu se acorda sanse acestor tineri si n schimb se aduc diverse petarde de afara. mare pacat ca ne taiem singuri craca de sub picioare si ingropam organizat viitorul fotbalului romanesc.

spinoza
spinoza  •  09 Ianuarie 2017, 11:43

Dar Patric Pietre joaca la Dinamo?

vasy86le
vasy86le  •  09 Ianuarie 2017, 10:50

Ce-ar fi sa i se acorde mai multe sanse la prima echipa?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează