FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Zi lungă pentru Rapid! Giuleștenii află mâine dacă scapă de faliment » Ce zice Valerii Moraru

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2016 20:22

Valerii Moraru a explicat ce șanse are Rapid de a scăpa de faliment și de a juca în sezonul viitor de Liga 1.

”Astăzi a fost declanșată procedura de faliment, mâine se judecă în fond. Am cerut suspendarea falimentului până se va judeca recursul din septembrie, pe 28.

Dacă mâine va fi suspendat falimentul, putem intra în acest an competițional, avem fotbaliști, contracte, mai mult suntem în Liga 1, deci avem și suport financiar mai mare. Și e și interes de a vinde spațiile publicitare anumitor companii.

Fiind o societate pe acțiuni, nu ne permite legea să sponsorizăm, putem doar credita clubul sau cumpăra spații de publicitate.

Am făcut bugetul pe 2016/2017. Rapid își poate plăti toate salariile și taxele la zi, toate restanțele salariale pentru anul acesta și 3 milioane de lei datorii către bugetul de stat.

E clar că clubul are nevoie, pentru a ieși din situația asta, de o reeșalonare a datoriilor pentru doi sau trei ani”, a declarat Moraru conform DigiSport.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
876210989109559
Catalin Puiu  •  20 Iulie 2016, 08:56

DACA ASEARA CAB A RESPINS CEREREA DE SUSPENDARE PROVIZORIE A FALIMENTULUI CUM O VA APROBA AZI??!,,,

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  19 Iulie 2016, 23:44

krncene vesti... Moraru the best! Circul continua...

omidiu
omidiu  •  19 Iulie 2016, 21:51

Nici macar nu se vrea iesirea din faliment. Se vrea doar suspendarea ca sa se puna mana pe drepturile TV. Ce rost are sa stricam campionatul, care si asa e vai de capul lui, cu rapidul, care sa intre cateva luni si apoi sa moara. Mai bine lasa pe altii mai putin prapaditi ca ei.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close