FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII, SÎMBĂTĂ, 20:30

Ziarul lui Negoiță distruge Pandurii înaintea duelului direct: "E foarte grav, ANAF-ul să meargă să facă o analiză"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2015 10:23

Ziarul Ring, finanțat de Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a publicat o serie de acuze la adresa Pandurilor înaintea meciului de mîine seară.

Respectiva publicație scrie că Pandurii e finanțată ilegal de Complexul Energetic Oltenia (CEO) din cauza unor datorii:

"În ciuda faptului că finanţarea echipei de fotbal Pandurii Tîrgu Jiu de către Complexul Energetic Oltenia (CEO) este ilegală pentru că societatea cu capital de stat înregistrează pierderi enorme, noul director, recent numit, spune că se gîndeşte să sponsorizeze în continuare echipa.

Asta în condiţiile în care Dacian Cioloş, prim-ministrul tehnocrat, anunţase cu surle şi trîmbiţe schimbări majore de oameni şi mentalitate la nivelul tuturor societăţilor şi instituţiilor statului. Numai că, la vremuri noi, oamenii sînt tot vechi".

Datoria despre care se vorbește că ar fi avut-o CEO în 2014 ar fi 2.889.749.701 de lei, iar societatea a încheiat anual cu pierderi de 693.635.725 de lei.

Ziarul Ring a vorbit cu Gheorghe Ialomițeanu, fostul ministru al finanțelor, despre acest caz: "Cînd e vorba de sponsorizări, vorbim despre profit. Când ai profit, poţi sponsoriza. Dacă ai pierderi, nu poţi sponsoriza, pentru că deducerea sponsorizării se face din impozitul pe profit.

Nu poţi să finanţezi o activitate sportivă dacă eşti companie de stat, asimilându-te cu instituţiile publice, în sensul în care capitalul de stat este asimilat cu banii publici. Este foarte grav, dacă înregistrezi pierderi, să finanţezi alte activităţi în afara companiei. (...) Ar trebui ca ANAF-ul să meargă şi să facă o analiză pentru a vedea de ce aceste companii nu îşi pot plăti datoriile şi obligaţiile la buget".

Meciul dintre Dinamo și Pandurii va avea loc sîmbătă, de la ora 20:30, în direct pe Digisport 1, Dolcesport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  15 Decembrie 2015, 11:49

Asta în condiţiile în care Dacian Cioloş, prim-ministrul tehnocrat, anunţase cu surle şi trîmbiţe schimbări majore de oameni şi mentalitate la nivelul tuturor societăţilor şi instituţiilor statului. Numai că, la vremuri noi, oamenii sînt tot vechi,iar dacian ciolos - tot "caine pana la moarte" ".

sorin.pch
sorin.pch  •  13 Decembrie 2015, 00:00
Postat de hagiviitorulromaniei pe 12 Decembrie 2015, 16:09

Uita prea repede Negoita faptul ca Dinamo a beneficiat de radierea multor milioane euro datorii catre stat.

nu a "beneficiat" de nimic, a trecut printr-un proces, un proces de insolventa este un proces legal, in care se putea termina cu falimentul daca nu se plateau alte multe datorii daca pt tine asta inseamna "beneficiu". acele multe datorii care spui tu existau doar in conturile clubului catre societati ce nu mai existau (de-asta nici nu s-au inscris la masa credeala), fostele societati ale lui badea si borcea, prin care imprumutau clubul, mai informea-te inainte sa mananci...

cornian
cornian  •  12 Decembrie 2015, 21:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează