FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Zicu a plecat în Bulgaria: "Nu e un pas înapoi!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 17 iunie 2011 22:17

Zicu şi-a luat ieri la revedere de la foştii colegi şi a explicat de ce a ales să plece în Bulgaria.


- Ianis, te-ai întors la Poli?
- Nu (rîde). Am venit doar pentru a le mulţumi băieţilor din vestiar pentru că în acest an am petrecut clipe minunate alături de ei, de staff-ul tehnic şi de conducerea administrativă. Le mulţumesc tuturor pentru că m-au ajutat să realizez lucruri frumoase aici şi îmi vor lipsi foarte mult.

- Nu crezi că este un pas înapoi?
- Nu. S-ar putea ca fotbalul bulgar să fie sub cel românesc în momentul de faţă, dar sînt convins că va creşte foarte mult în perioada următoare. Am mai avut oferte din Spania, Italia sau Germania, dar cea mai bună din punct de vedere financiar a fost cea de la ŢSKA.

- Vei urmări ce se întîmplă cu Poli?
- Bineînţeles! Îmi doresc din tot sufletul ca această echipă să rămînă în prima ligă şi să obţină rezultate la fel de bune ca în ultimii ani. Timişoara va rămîne întotdeauna în inima mea, m-am simţit ca acasă aici.

400.000 de euro pe an va încasa Zicu la ŢSKA Sofia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
t_danc
t_danc  •  19 Iunie 2011, 12:00

MULTUMIM IANIS! FOTBALISTIC AI FACUT UN PAS INAPOI.

dani07
dani07  •  18 Iunie 2011, 11:06

...si tu vei ramane in inimile noastre. multumim pentru tot,succes mai departe!

kitty_uivar
kitty_uivar  •  18 Iunie 2011, 10:47

multumim Ianis..vei ramane mereu in sufletele noastre! totusi..e pacat ca nu ai ajuns sa joci intr-un campionat mai puternic, unde sa iti arati cu adevarat valoarea..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează