FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - STEAUA, AZI, 20:30, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK

Zicu a vorbit la superlativ despre Steaua, în poarta căreia a înscris de 3 ori în carieră: "Singura echipă care joacă fotbal"

Articol de - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 00:00

Ianis Zicu, 32 de ani, are procentaj pozitiv împotriva Stelei.

Machedonul i-a întâlnit pe roș-albaștri în 15 partide și doar pe patru dintre ele le-a pierdut. În rest, a contabilizat 6 victorii și 5 egaluri. Și s-a luptat cu Steaua în calitate de fotbalist la Dinamo, Rapid, Petrolul, Poli Timișoara, ASA Târgu Mureș, Parma și ȚSKA Sofia!

"Nu contează dacă voi marca în meciul de duminică seară, cel mai mult contează victoria echipei noastre, mai ales în situația disperată în care suntem acum. Vom încerca să facem față unei formații puternice, cu jucători foarte experimentați. Chiar dacă Steaua nu va obține toate cele trei puncte duminică, sunt sigur că tot va câștiga campionatul! Pentru că este singura echipă din România care joacă fotbal și o face foarte bine. Îmi doresc cel puțin un punct din acest meci, pentru că trebuie să facem tot ce putem pentru a ne salva de la retrogradare!", a spus Ianis.

1,92este cota ca ASA să marcheze minimum un gol în partida din această seară

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  23 Octombrie 2016, 13:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Octombrie 2016, 09:27

Pentru că este singura echipă din România care joacă fotbal și o face foarte bine. .....pupincuristul de serviciu? sau dupa modelul Stancioiu se gandeste la o * retragere* rosu-albastra? Dar CFR ce v-a batut acasa cu 3-1 ce fotbal joaca ma *** mica?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close