FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Zicu îi costă aproape 2 milioane de euro pe ŢSKA Sofia

Zicu se pregăteşte pentru un transfer la TSKA
Zicu se pregăteşte pentru un transfer la TSKA

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 09 iunie 2011 13:17

Golgeterul campionatului recent încheiat, Ianis Zicu, cu 18 reuşite, este aproape de un transfer la ŢSKA Sofia, echipă ce a terminat sezonul pe poziţia a treia. Bulgarii îl vor neapărat pe Ianis, care a fost în atenţia sofioţilor şi în iarnă, însă atunci părţile nu s-au înţeles la bani.

Aceeaşi problemă ar putea împiedica şi acum transferul fotbalistului de 27 de ani, întrucît un acord cu Ianis implică multe zerouri. Mai jos sînt sumele pe care trebuie să le plătească ŢSKA pentru a-l avea pe Zicu.

1. Poli Timişoara solicită un milion de euro în schimbul celui mai bun fotbalist al ei. Bănăţenii susţin că, vara trecută, au plătit lui Dinamo 500.000 de euro pentru a-l aduce pe Zicu pe Bega.

2. Ianis a solicitat o primă de instalare de 200.000 de euro, plus un salariu stagional de 600.000 de euro. Bulgarii nu au fost de acord şi încă mai negociază, propunîndu-i fotbalistului un contract de 400.000 de euro pe an, plus un bonus la semnătură.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
the_duke
the_duke  •  10 Iunie 2011, 01:31

zicu si-a facut datoria asa ca are dreptul sa plece. in rest nu cred ca mai poate reedita un campionat asa de bun. la fel ca si bucur. sper doar sa se ia un pret bun pe el. cred ca bulgarii se pacalesc. cu banii pe zicu se pot aduce 3 fotbalisti buni!

puiufl
puiufl  •  09 Iunie 2011, 21:53
Postat de ronaldo666 pe 09 Iunie 2011, 14:29

pacat daca dam mari jucatori din campionat in bulgaria :-j

mai grav este ca-i dam pe sume de nimic.... dupa "reinvierea" de la Timisoara cand toti dadeau cu pietre-n Zicu, Iancu ar trebui sa ceara pe el minim 2,5 mil! vrei un jucator bun?plateste! este trist ptr Timisoara,dar si ptr nationala si fotbalul romanesc ca unul dintre cei mai in forma si mai talentati jucatori,golgeterul la zi,sa plece la o echipa de vai-si-amar din....Bulgaria.... naspa

piciu
piciu  •  09 Iunie 2011, 14:56

ŢSKA Sofia a terminat pe trei (3) primele trei sunt cele mai importante din campionat nu 4 ,5 , sau 6 ca restul... Exista primele 3 locuri.. si Restul... (resturile ) ;) asa ca lasati-o balta,lasati sa vb doar cei din primele 3 locuri ;)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează