FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA 1-1

Zicu l-a ofertat pe Contra :) : "M-am oferit să-i las o parte din contractul meu ca să continue"

Cosmin Contra, Ianis Zicu
Cosmin Contra, Ianis Zicu

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 august 2010 00:00

Ianis Zicu e dispus să facă sacrificii pentru a-l convinge pe Cosmin Contra să continue să joace la Poli. Zicu a afirmat că i-a spus lui Contra în vestiar să nu se retragă şi i-a făcut o superofertă.

"M-am oferit să-i las o parte din contractul meu, este un jucător foarte important pentru noi, un jucător cu o mare experienţă. A zîmbit la oferta mea", a precizat Zicu.

Fotbalistul consideră echitabil rezultatul meciului cu Steaua. "Meciurile lui Dinamo n-am avut cum să le urmăresc, însă vorbesc cu foştii mei colegi, sînt prietenii mei. Mă bucur pentru Claudiu Niculescu, sînt sigur că i-a părut rău că a plecat de la Dinamo", a mai spus el.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
luka88
luka88  •  30 August 2010, 16:37

lasi pe mata

omgwtfbbq
omgwtfbbq  •  30 August 2010, 00:31

la dinamo dc nu ai lasat ma din aia 400 mii decat cu negocieri de zeci de ore?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează