FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Zile decisive pentru Lucian Sînmărtean » Oficialii italieni vin mîine la Bucureşti pentru a discuta transferul

Articol de GSP - Publicat luni, 17 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 noiembrie 2014 19:49

Impresarul favorit al lui Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit faptul că Lucian Sînmărtean are cîteva propuneri interesante, una fiind chiar din Serie A.

Sînmărtean va lua o decizie oficială după amicalul de mîine al echipei naţionale cu Danemarca.

La Al Hilal locurile pentru jucătorii străini sînt ocupate, anunţă LookTV, iar din cîte se pare, Chievo ( Italia) ar fi echipa care l-ar dori.

Oficialii clubului italian vor veni mîine la Bucureşti pentru a pune la punct ultimele detalii cu Steaua pentru transferul lui Papp şi ar putea să discute şi despre Sînmărtean.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
benaflek
benaflek  •  18 Noiembrie 2014, 08:53
Postat de steaua.libera pe 18 Noiembrie 2014, 01:12

Asa e.

ba e mult mai bun; dar faptul ca Hagi a avut langa el la nationala niste jucatori intra adevar f buni kl au pus in valoare mai mult

bivumu
bivumu  •  18 Noiembrie 2014, 05:35
Postat de irishjoe pe 17 Noiembrie 2014, 20:16

ce e decisiv cu betivanul asta din bistrita? are ficatul distrus betivanul asta ! e magicianul sticlelor de palinca bistriteana nu vedeti ce fata de betivan are!

Pfuuuu.. ! Si mie mi-era teama ca e homosexual.. :))))

para.para
para.para  •  18 Noiembrie 2014, 04:31

Pffffffffff, rasturnare de situatie. Parca il dorea Juve, Milan, Barca, Real. Cred ca in functie de varsta va indobitocesc astia de la je gsepe, daca era tanar sigur il vroiau cele 4 de mai sus, dar asa, cu 2 luni inainte de pensionare, poate doar Chievo sa-l mai vrea.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează