FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTĂRI

Ziua RMN! » Steaua, Rapid şi Dinamo aşteaptă azi veşti de la doctori

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 septembrie 2012 11:45

Zi importantă pentru echipele bucureştene care îşi trimit la control vedetele accidentate.

Steaua l-a pierdut pe Cristi Tănase cu Stuttgart, mijlocaşul accidentîndu-se în minutul 52 al partidei cu CSMS Iaşi, scor 3-0. "Decarul" va efectua astăzi un RMN pentru a vedea cît de gravă este leziunea la pulpa dreaptă.

Şi Marius Constantin are nevoie de un RMN pentru a afla cît de gravă este accidentarea suferită cu Bistriţa. Oficialii rapidişti speră să-i fie afectat numai meniscul şi să absenteze doar 6 săptămîni de pe gazon.

Cu Alvarez la control
Aseară era aşteptat să revină în ţară Edgar Alvarez, care şi-a petrecut ultima săptămînă în Italia, alături de kinetoterapeutul său. Mijlocaşul de 32 de ani are o ruptură musculară, iar zilele acestea va fi supus unor controale medicale amănunţite cerute de conducere pentru a şti cît de gravă e accidentarea şi cît timp va lipsi de pe gazon hondurianul. În contractul lui Alvarez este stipulată o clauză conform căreia, în iarnă, angajamentul dintre acesta şi club poate fi reziliat.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
eugeniustin
eugeniustin  •  18 Septembrie 2012, 12:45

pentru binele nationalei si al stelei ar face bine dodel sa se dea lovit cateva luni

asc21
asc21  •  18 Septembrie 2012, 12:40

Petarda cu picioare !

reddogsv
reddogsv  •  18 Septembrie 2012, 12:33

Lasa ca pe Dodel in vindeca vreo ,,bomba'' pe undeva! Cu el sau fara el, tot aia e! Fosta lui ,,bomba'' a explodat, el.....tot fasaie....:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează